U braku sam godinu dana, a zena od naseg ulaska u brak se potpuno promenila. Pocela je da mi proverava mobilni, da mi zabranjuje gde i kod koga smem da idem i to iskljucivo samo sa njom, ne smem nikome da kazem gde smo i sta radimo kao nikom mi ne polazemo racuna. Kod mojih kuci idemo jednom sedmocno i to na dva sata, nema ona vremena za provodjenje sa njima. Krenem u prodavnicu koja ja je na 30 metara od stana ona me zove na mobilni da vidi da slucajno ne pricam sa nekim. Kako mi zazvoni mobilni odmah seda ili seta pored mene i slusa sve sta pricam i cim zavrsim razgovor u detalje me ispituje sta sam pricao, a ne do bog da pricam na mobilni kad ona nije tu, onda sam ugasio skroz. Pritom ako uzmem mobilni a ona nije u sobi i cim udje napada me kako samo gledam zenske i da joj odmah pokazem sta gledam i istoriju da mi pregleda. Inace mi radimo kod njenog oca u firmi i provodimo 24sata zajedno, bukvalno vec godinu dana nisam nigde otisao bez nje, ne da mi ni kuci da idem bez nje. To mi vec smeta duze vreme i svadjamo se, ali ona nece da se promeni. Bukvalno ona je uvek u pravu i opsednuta je pravilima kontrolom, cistocom i kako sve zna bolje od drugih. Mislim da pati od kompulsivnog poremecaja licnosti. Bukvalno me ugusi, samo sa njom provodim vreme. Sta da radim, vredili ostajati sa takvom osobom?