Posesivnost ili ljubomora uzrok davljenja mlade doktorke

Ima mali i neefikasan...Napiši si u sobi crvenim markerom "NjU SAM SLUČAJNO SREO
I PLAŠIM SE DA ĆU MANJE VREDETI AKO ME PREVARI!"
Naravno,ako znaš da ima neki odnos sa takođe slučajnim poznanikom-tad ti je već
sve jasno i samo je pitanje da na drugoj strani nađeš potvrdu svojih vrednosti.
Odnos žene i muškarca nije vrednovanje učesnika u vezi! ! ! To takođe treba imati u vidu.
Inače,pomažu i sedativi-smanjuju intenzitet emocija...

pa jebemliga, ponekad razmišljam a i pišem dvojezično.
ipak sam ja iz tih krajeva...:lol:

:lol:

Da li ste razmišljali o tome, da je on u njoj video šansu da se uzdigne, a ona pošto je diplomirala, zaposlila se, počela da se kreće van njemu dostupnih krugova i on zbog svoje nemoći padne u afekt.

ti mnogo citas krimi romane ... takav vid ljubomore je psihopatski ali nedovoljno da ga proglase looodim i strpaju u ludnicu
tako da ... odgovarace
sta ima da bude nemocan ? dobar student , oboje lepi , mladi ...

Da li ste razmišljali o tome, da je on u njoj video šansu da se uzdigne, a ona pošto je diplomirala, zaposlila se, počela da se kreće van njemu dostupnih krugova i on zbog svoje nemoći padne u afekt.

hmmm :think: pa moze biti... kazu da mu je smetalo to sto je trebalo da ona ode na specijalizaciju u Njujork pa se plasio da ce je izgubiti...desilo se i meni nesto slicno pa nisam ubila doticnog jer je otisao...a mozda je trebalo :mrgreen::lol:

Кажу да је био миран и добар, а она љубазна и културна, свидела се његовој мајци. И она је била љубоморна, требао је да постане манекен, а она му није дала јер се плашила да ће друге девојке да га спопадају.
Ако се она виђала са другим и правила њега љубоморним, онда је то неправедно са њене стране. Ја рецимо то не волим.

Такође бих да питам, јел има неки лек за ту љубомору? :mrgreen:

Има.
Јачање самопоуздања и самосвести. ;)

Посесивност је када кажеш риби да би пробао тројку са њеном кумом (која је риба боли глава), а она ти каже да си болестан и да је то бљак. У ствари, она рикњава од жеље за истим, али те превише жели само за себе. Теби криво, њој је глупо, а кума штуца по цео дан ни сама не зна зашто.

Back