Q 

Queen_
Gost
uglavnom ne. zapravo, čitaju, ali nisu toliko aktivni. i znaju za moj nick, nije teško pogoditi jer sam imala i svoju sliku u avataru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

divlja u srcu:Poenta je da ste sami na ovom forumu, da tu nemate nikog bliskog iz RL-a!
U svakom slucaju nema zaludjenika kao sto ste vi!
Eeeeee, to mora nesto da znaci.
divlja u srcu:Poenta je da ste sami na ovom forumu, da tu nemate nikog bliskog iz RL-a!
U svakom slucaju nema zaludjenika kao sto ste vi!
Eeeeee, to mora nesto da znaci.

mada imam jednu hrvaticu u ekipi e pred njom se pazim da ne kazem ime foruma
 mada imam jednu hrvaticu u ekipi e pred njom se pazim da ne kazem ime foruma
Niki ziv ne zna da sam ovo ja.cLick - OR - Die:Po$to vas je pola kom$iluka i rodbine izvalilo i otkrilo va$e najintimnije tajne koje ste podelili sa celim forumom.. da li sada slobodno kuckate ili ste u nekoj vrsti paranoje da ne napi$ete ne$to crno na belo $to bi sutra moglo biti nechasno iskori$ceno protiv vas?
Hellen:Ја сам једина из мог RL друштва овде... покушала сам неким добрим пријатељима да опишем како је овде, а они су ми после рекли: ''Били смо на том твом Форуму, то су све неке глупости!'' Од тада избегавам да причам о томе...
 Mada mislim da bi moj najbolji drug bio mnogo gori kad bi se ubacio.
 Mada mislim da bi moj najbolji drug bio mnogo gori kad bi se ubacio.  Predložih mu ja, ali još nije... U stvari, uplašio me je da me ne obruka.
 Predložih mu ja, ali još nije... U stvari, uplašio me je da me ne obruka.  A i plašim se da se ne navuče.
 A i plašim se da se ne navuče.  

Ne otkrivam najintimnije tajne na forumu... To, kako se hebem, i nije neka tajna... 8)cLick - OR - Die:Po$to vas je pola kom$iluka i rodbine izvalilo i otkrilo va$e najintimnije tajne koje ste podelili sa celim forumom.. da li sada slobodno kuckate ili ste u nekoj vrsti paranoje da ne napi$ete ne$to crno na belo $to bi sutra moglo biti nechasno iskori$ceno protiv vas?
Buntovnik_Bez_Razloga:Nešto sam razmišljao ( e, pazi kada sam i ja razmišljao) zamislio se, malo mozgao i evo pitanja:
Posećuju li vaši prijatelji Forum?! Chat? Ili samo surfuju?
Ili ste vi, iz vašeg društva jedini Net zaludjenik?! Koliko vaših prijatelja zna gde vi provodite vreme kada ste na Net-u? Ili svoj virtuelni identitet skrivate kao zmija noge?