Q
Queen_
Gost
uglavnom ne. zapravo, čitaju, ali nisu toliko aktivni. i znaju za moj nick, nije teško pogoditi jer sam imala i svoju sliku u avataru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja u srcu:Poenta je da ste sami na ovom forumu, da tu nemate nikog bliskog iz RL-a!
U svakom slucaju nema zaludjenika kao sto ste vi!
Eeeeee, to mora nesto da znaci.
divlja u srcu:Poenta je da ste sami na ovom forumu, da tu nemate nikog bliskog iz RL-a!
U svakom slucaju nema zaludjenika kao sto ste vi!
Eeeeee, to mora nesto da znaci.
Niki ziv ne zna da sam ovo ja.cLick - OR - Die:Po$to vas je pola kom$iluka i rodbine izvalilo i otkrilo va$e najintimnije tajne koje ste podelili sa celim forumom.. da li sada slobodno kuckate ili ste u nekoj vrsti paranoje da ne napi$ete ne$to crno na belo $to bi sutra moglo biti nechasno iskori$ceno protiv vas?
Hellen:Ја сам једина из мог RL друштва овде... покушала сам неким добрим пријатељима да опишем како је овде, а они су ми после рекли: ''Били смо на том твом Форуму, то су све неке глупости!'' Од тада избегавам да причам о томе...
Ne otkrivam najintimnije tajne na forumu... To, kako se hebem, i nije neka tajna... 8)cLick - OR - Die:Po$to vas je pola kom$iluka i rodbine izvalilo i otkrilo va$e najintimnije tajne koje ste podelili sa celim forumom.. da li sada slobodno kuckate ili ste u nekoj vrsti paranoje da ne napi$ete ne$to crno na belo $to bi sutra moglo biti nechasno iskori$ceno protiv vas?
Buntovnik_Bez_Razloga:Nešto sam razmišljao ( e, pazi kada sam i ja razmišljao) zamislio se, malo mozgao i evo pitanja:
Posećuju li vaši prijatelji Forum?! Chat? Ili samo surfuju?
Ili ste vi, iz vašeg društva jedini Net zaludjenik?! Koliko vaših prijatelja zna gde vi provodite vreme kada ste na Net-u? Ili svoj virtuelni identitet skrivate kao zmija noge?![]()