Mala Krsna
Obećava
- Poruka
- 77
Nego bre kad ce plata? Dal ce pustiti ove nedelje zna li ko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li to znaci da je bila akontacija za oktobar kad vec pitate za platu ????Nego bre kad ce plata? Dal ce pustiti ove nedelje zna li ko?
Pgresila sam....mislila sa na akontaciju za novembarZa oktobar?! Oktobar je davno sve isplaćeno. Pre deset dana bila akontacija novembar, a danas sutra se ocekuje i plata.. Ili ne radimo u istoj firmi...ne znam
Nov sam na forumu svka pomoc mi znaci. Preko firme EXSITOR sam konkurisao za posao u VELESSTROJ MONTAŽ za poziciju inženjer na gradilištu. Zvali su me na razgovor i pošto vec imam iskustva kao inženjer siguran sam da će da me prime ali me zanima kolike su plate inženjerima?
1800 dolara je najmanja, pogotovu ako si prvi put i pogotovu ako si dobio lagan kraj (gde nema velike zime). I plus 220 dolara na konto penzionog posto ovde ne uplacuju vec daju taj iznos pa ti ako hoces sam sebi uplacuješ. Znaci u zbiru 2020 dolara. I ide do 2500 (plus 220). Mada imas ovde inzinjera i od 3000. Al za tu cifru treba da si bog otac gradjevine (i da to do kazes na delu) ili da se nekome doooobrooo uvuces u dupe. Sve ovo sto sam ti napisao ti je 1/1.
Da,u pravu si.Mada mislim da je poslednje presudno (uvlacenje).Vidjao sam vrhunskih inzenjera koji su sa platom bili u rangu pocetnika,ali su imali svoje JA.I kada su odlazili,bilo je pa zasto,pa kako...Kao i u svakoj nasoj firmi,nista nije drugacije...[/QUOT
Pre svega zelim svima srecnu Novu godinu. Hvala vam na odgovorima. Bio sam na razgovoru prvo sto su mi ponudili je 1500 dolara i 220 za socijalno. Pa ce posle kao da povecavaju. Ja sam im trazio 2500. Rekli su mi da razmislim pa da im javim do 8.1.2018. Inace gradiliste je Amurski GPZ, grad Svobodni radio bih 4 meseca pa odmor 21 dan. Ako moze i par recio o tom gradilistu i iskustva ako je neko bio tamo. Razmislicu lepo ali mislim da je malo 1500 dolara tako da cu mozda vrlo lako da odustanem.
Hvala
Start 1500 ti je malo. I kad ides prvi put nema povećanja u prvoj vahti sigurno. Ta 4 meseca ces biti na tome sta potpise tamo pre polaska. I posle i da ti povećavaju to je po 100..200 dolara, tako da ti je 1500 mali start. A i ti si zacepio mnogo 2500 to ti sigurno nece dati. Kad bi se nasli na pola na 2 i to bi ti bilo ekstra, mada tesko i to. A Svobodni je bulja kao i vecina istocni i severni gradilista. Hladno je a i mnogo problema ovako, uslovi losi. Realno. Kazi im nek ti daju bar 1800 i Moskvu ili nesto u krasnodarskom kraju...i odmah pruži ruku!!!
Pozdrav za sve...Ne znam da se ulogujem ovde pa sam nekako uspeo sa majkinog profila pa cu i odavde da pitam...Imam zelju ici da radim u Rusiju...Kako ide proces zaposljavanja ...Koliko prodje od dana prijave pa do polaska ako zadovoljim...Kakav je taj lekarski i slicno...Sve me zanima-...Kakva su ocekivanja od radnika...Interesuje me npr..da odem kao moler....sta se ocekuje....Ja znam npr kreciti i gletovati...to nije problem...Kao gipsar....znam usrafiti profil,staviti gips vunu i bandazirati....Sta mi je raditi i vredi li se po tom mom skromnom znanju prijaviti u opste...Inace imam ovde stalan i siguran posao sa nedovoljnom platom i smatram da sa svoje 32 godine mogu i moram vise jer imam dvoje dece i imam za koga da se trudim i borim...Hvala lepo unapred
Pozdrav!
Je l ima neko informacije o gradilištu Kingisepp? Gde je tačno (znam gde je grad, ali gradilište je l blizu grada i sl.), kakva je klima, i uopšte dobrodošli su saveti za nekog ko prvi put ide, šta poneti, na šta obratiti pažnju i dr.
Hvala.![]()