Posao u Rusiji (2)

Ne znam da li je bilo slicnih iskustava.Koliko se ja secam,ovo je prvo gradiliste u takvim uslovima (pustinja prakticno).
Inace se radi za Chevron,ne bi trebalo da bude lose.Spremi se za malo nezgodne uslove,tamo zima ume da bude hladna,a leto je kao i u svakoj pustinji...

Ja koliko znam tamo je veliki deo posla zavrsen,i obicno je tako kada se posao privodi kraju.Ili idu kuci,ili ih salju na druga gradilista.Trenutno je prazan prostor izmedju nekoliko gradilista,tako da ja licni mislim da ce posle Nove godine da ponovo krenu masovno da pozivaju ljude,mozda i ranije...

Pozdrav narode, jedno pitanje imam.Trebam se prijaviti za rad, Sabetta je u pitanju, e sad, imam jedno bitno pitanje: Da li uz uverenje da nisam osudjivan, prilazem uverenje da se ne vodi protiv mene KRIVICNI postupak, ili PREKSRSAJNI postupak? Hvala unapred!

Pozdrav narode, jedno pitanje imam.Trebam se prijaviti za rad, Sabetta je u pitanju, e sad, imam jedno bitno pitanje: Da li uz uverenje da nisam osudjivan, prilazem uverenje da se ne vodi protiv mene KRIVICNI postupak, ili PREKSRSAJNI postupak? Hvala unapred!

Brate,pitaj u firmi,posto vidis da ovde niko i ne cita sta se pise kao pitanje,osim ako nije kad ce plata-bila plata....Ja se iskreno i ne secam,zato sto su tu potvrdu vadili moji kuci,od ne e su zaboravili da traze kad sam se zaposljavao )

Hteo bi da znam sta se desava u Velestroju . Otvaraju li se nova gradilista , zbog cega stalno problemi sa platama .... itd ? Inace radim u Ceskoj ali tri meseca tamo tri kuci . Dojadilo sedenje . Hteo bi da menjam . Inace sam Bravar .:zjelka2:

Hteo bi da znam sta se desava u Velestroju . Otvaraju li se nova gradilista , zbog cega stalno problemi sa platama .... itd ? Inace radim u Ceskoj ali tri meseca tamo tri kuci . Dojadilo sedenje . Hteo bi da menjam . Inace sam Bravar .:zjelka2:

Sta di trebalo da se desava...Ja koliko znam nema nekih problema sa platama,to vise ovde iz dosade pisu svaki mesec i svaki dan...VArira datum,nije da je kao u Svajcarskoj ali bude placeno sve sto si zaradio,i sto su ti obracunali.
Gredilista ima stalno,jedna se zatvaraju,druga otvaraju,za ljude koji se pokazu ima uvek posla.Srecno)

Neko te lagao ili nisi razumeo. Plate ne kasne niti su kasnile, cak sta vise nikad ranije ih nisu pustali. Gradilista ima i tek ce da se otvore neka velika gradilista, da tesko da ce i naci toliko ljudi koliko bi trebalo...

Pa sta da pomisli covek kad ovde od 100 odgovora 99 je kad ce plata,zasto nije nama a jeste vama....itd.Ja bih isto pomislio da nisam u toj temi malo blize....Zato sam mu i rekao da varira datum,2-3-4 dana gore-dole,to je beznacajno u principu.Osim nasim kolegama ovde ili njihovim lepsim polovinama......

Back