Evolucija se zove u pitanju je zgrada zavisi sta radis.
Moleraj radim i vec sam na gradilistu ovde je super sem ta zgrada koja je ko u akvarijumu nigde prozora nema da poludis od pritiska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evolucija se zove u pitanju je zgrada zavisi sta radis.
nekima su u petak vwc pustiliKad ce akontacija
stvarno pa hvalaBila akontacija
HabarovskKoje gradiliste?
Kad ce plata zna li ko?
kazu do petkaKad ce plata zna li ko?
Bila za habarovsk
1200e za 26 radnih dana pocetna neka plataКолико тесар или зидар могу да чисто нето зараде у Русији?
Zavisi za sta hoces da se prijavis...tj.sta znas da radisPozdrav svima, registrovao sam se pre par sati na forumu, čitao sam dosta komentara, ali su poprilično stari.
Interesuje me rad u Rusiji, kakvi su uslovi, da li su redovna plaćanja, kakve su plate, smeštaj, hrana i slično.
Nešto osnovno što bih trebao da znam o radu u Rusiji, hvala svima na odgovorima unapred.
Zavisi za sta hoces da se prijavis...tj.sta znas da radis
Pozdrav svima, registrovao sam se pre par sati na forumu, čitao sam dosta komentara, ali su poprilično stari.
Interesuje me rad u Rusiji, kakvi su uslovi, da li su redovna plaćanja, kakve su plate, smeštaj, hrana i slično.
Nešto osnovno što bih trebao da znam o radu u Rusiji, hvala svima na odgovorima unapred.
Kazu do petka da ce bitiImate li kakvu informaciju za platu? Avans je rano bio dal ce i plata ranije