Mala Krsna
Obećava
- Poruka
- 77
Onda nama nema nista do sl nedelje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebao bi da odes kada ti jaweZvali me juce da me pitaju dali pristajem da idem na svobodnji,predao papire pre mesec ipo i sad mi je rekla da idem za oko 45dana,da li to znaci da je stiglo priglasenje jer mi nista nije rekla?i da li moze da se pomera lekarski pregled jer sam u radnom odnosu pa ne znam da li cu uspeti da odem bas tog datuma za koji mi jave?prvi put idem pa ako neko moze da pomogne!unapred hvala
Ne opterecuj se time, takav ces biti majstorcina medju ovim frizerima i konobarima. Na poziciji radi od 2 pa navise ljudi, zavisi od pozicije, nema pravila. Kintu racunaj od 2000 dolara pa navise, grubo govoreci.
Ne gubi vreme idi u firmu, udji u proceduru, sad ti je nikad bolji momenat, treba kamara ljudi, Svobodni ti ne gine, ako nista drugo.
A jesu ti rekli kad ides na lekarski?
Prvu platu posto si tek stigao cekaces dva meseca. Ako ne planiras odmah u kurvanje i provod, onda na osnovne stvari - cigare, kafa, slatko, sok hvata ti i 200-250 evra za ta dva meseca, ako nisi pusac upola manje. A u Svobodni nisam bio al sem sto za sve zavisis od prevoza i sto je guzva u kuhinji, drugih vecih zamerki nema.
- - - - - - - - - -
Sine, koja radna disciplina, ovakvog rasula kao u Velestroju nema na kugli zemaljskoj. Sve ove majstorcine odavde, na nekom normalnom gradilistu, u Nemackoj ili bilo gde, radili bi najdalje do rucka i onda bi ih kuci oterali. Ozbiljno ti kazem.
U istoj smo situaciji,i meni su isto to rekli!verovatno idemo zajedno na lekarski kada nam jave pa cemo i u svobodnji zajedno!