Posao u Rusiji (2)

Ako ces da poslusas, onda idi licno u firmu, Surcinski put 1/z, Novi Beograd. Nista tel nista mejl. I ne trazi pomocne poslove vec se prijavi kao majstor posto firma uzima ssmo "majstore". Sad se smejem sam sebi posto je 80 posto tih majstora ovde frizeri i konobari. Idi, procices, velika je potraznja trenutno. Ako imas obe ruke i noge prosao si.

- - - - - - - - - -

Nije reklama nego ti cisto kazem, trenutno najbolja varijanta je da u Rusiji dignes rublje poneses kuci i tamo okrenes coveka, Goran se zove, ima najbolji kurs na svetu i samo rublje radi. I ja i svi moji vec neko vreme tako radimo. Ogromna je razlika u odnosu na bilo koju drugu varijantu. Evo ti kontakt 064 9297733

Nisam iz Beograda pa mi je malo problem da dodjem u firmu a da ne pozovem pre toga. Radio sam u Katar Doha i na montazi alu salokatri (kapaka za prozor), montazi skela i par puta na fasadi.
Nisam majstor pa mi je malo problem da se prijavim tako. Kao sta mi preporucujete da se prijavim da bih prosao testove?
Jel postoji mogucnost odlaska na Sebetu ili neko tako udaljeno mesto?

Pozdrav svima Nikola

Pozdrav narode i mene zanima posao u rusiji...ja sam bio u sociju preko alke ali nisam bas nesto iskreno bio zadovoljan al dobro sve je proslo ok na kraju...sad mi treba informacija od trenutka kada se prijavim u velestroj koliko se ceka na polazak po nekim vasim iskustvima....znam da negde ovde pise ili na prosloj temi ali stvarno sve ove komentare je jako tesko procitati pa ako moze neka informacija ovde ili viber 061 6587672

Sad se smejem sam sebi posto je 80 posto tih majstora ovde frizeri i konobari. Idi, procices, velika je potraznja trenutno. Ako imas obe ruke i noge prosao si.
Видео и доживео да су људи радили као тесари а медицинари и биолози. Верујем и ја да ће проћи, тесар, армирач... Биће мало пропитивања али није тешко.. Тако сам и ја прошао.

Nisam iz Beograda pa mi je malo problem da dodjem u firmu a da ne pozovem pre toga. Radio sam u Katar Doha i na montazi alu salokatri (kapaka za prozor), montazi skela i par puta na fasadi.
Nisam majstor pa mi je malo problem da se prijavim tako. Kao sta mi preporucujete da se prijavim da bih prosao testove?
Jel postoji mogucnost odlaska na Sebetu ili neko tako udaljeno mesto?

Pozdrav svima Nikola
Ниџо, соколе..:D Ако ниси из Бг-а обавезно прво назови фирму..Нађи телефон. Верујем да ћеш отићи у Русију само ако желиш. Ја сам радио у Русији на доста градлишта.. НПС 11, 2,...... Сад имам пасош ЕУ и што би радио у Русији за 4,5 евара кад могу у Немачкој за 13 евара. А и ближа ми је.. Срећно и поздрав.

- - - - - - - - - -

Nije reklama nego ti cisto kazem, trenutno najbolja varijanta je da u Rusiji dignes rublje poneses kuci i tamo okrenes coveka, Goran se zove, ima najbolji kurs na svetu i samo rublje radi. I ja i svi moji vec neko vreme tako radimo. Ogromna je razlika u odnosu na bilo koju drugu varijantu. Evo ti kontakt 064
Ако тај Горан нема мењачницу онда избриши тај број да не би имао проблема са законом..да га не би довео у неприлику јавним објављивањем.

Нашао оглас не нету, па кога интересује ево..

Alka++ compani
Oglas:

Potrebni su gradjevinski radnici za rad u Rusiji. Krasnodar,Moskva,Krim. U pitanju su zavrsni radovi. Radna dozvola do godinu dana. Satnica za majstore je od 7 do 8 dolara,a pomocnih radnika od 5 do 6 dolara. Od potrebnih papira Fotokopija diplome overena,uverenje iz suda overeno,fotokopija pasosa svih strana i 4 slike formata kao za pasos. Javi ti se na email adresu alkanp.compani@gmail.com. Prednost stari radnici koji su vec radili sa Alkom.

Back