bila je uplata za sabetu
Hvala.pozzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila je uplata za sabetu
existor nekada se zvao velestroy ista firma novi.bg bezaniska kosa surcinski put 1z Od januara krecu da salju dosta ljudi na gradiliste kod blagovescanska
Znaci da odem Vladane u Bg u predstavnistvo da se prijavim bez diplome a?Ако хоћеш легално, без певаре, без посредника и агенција, имаш тај Велестрој најбољи и најпоузданији. Пријављен си, иде стаж, све у фулу. Превоз плаћен, храна, смештај.. Не варају са исплатом. Диплома ти не треба. Мало те пропитују теоретски... рецимо ако си тесар.. пар питања и то је то..
existor nekada se zvao velestroy ista firma novi.bg bezaniska kosa surcinski put 1z Od januara krecu da salju dosta ljudi na gradiliste kod blagovescanska
sabeta je tek sad dobila za septembarKakva sad plata? Za koji mesec?
prvo moskva da dobije pa onda nama akontacijaIma li ko kakvu informaciju kad će pustiti akontaciju?
Znaci da odem Vladane u Bg u predstavnistvo da se prijavim bez diplome a?
До сад је била пракса да диплома није потребна за професије типа армирач, зидар и сл... Бар док је седиште Велестроја било у Земуну у Златиборској улици. Ако ниси из Бг-а најбоље би било да назовеш телефоном и провериш. Даће ти већ неко број телефона са форума.
Gotovo,24.11 sam na Sabeti.Ima li ko da je na forumu a putuje?
avionom 7 sati do blagovescanska pa kolima do gradilista jeste sto km im s net dobro radi trenutno ima 1000ljudi tamo , hladno je padao je skoro sneg tamo gradiliste je veliko kao sabeta al tek se gradi i dovode ljudi tamo al ok je sve a vremenska razlika ti je 8 sati sa srbijom
jos nije bilà akontacija i ja sam na sabeti.Bit ce oko 25-og.Neko je u grupi na fb izbacio da je akontacija na Sabeti bila. Jel tacno to?
Neko je u grupi na fb izbacio da je akontacija na Sabeti bila. Jel tacno to?
Znaci pisu gluposti, ako niste dobili. Ne razumem takve ljude.
A "oko 25og" je sirok pojam.
Grupa "Radnici VELESTROJ Beograd-Moskva" i ima 3.330 clanova...pisem ti da lakse nadjes,posto ima vise Velestroj grupa ali nisu aktivne.
Posalji zahtev,zatvorena je grupa. Sanela je administrator pa kad vidi odobrice ti.
A akontacija danas/sutra.
bila je akontacija