sandra 19871
Zainteresovan član
- Poruka
- 156
na kom gradilistu?Bila je plata..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na kom gradilistu?Bila je plata..
bila je za sabety i habarovskna kom gradilistu?
Nama jos nije...kaze suprug sutrabila je za sabety i habarovsk
na sabeti nisu svi dobili uplatuNama jos nije...kaze suprug sutra
na kom gradilistu?
koliko uzimaju na 60hilj.
Ne moze veca suma od 40000 din.odjednom da se podigne,bar ne na intezinom bankomatu..
Za Kingisep
- - - - - - - - - -
Ne moze veca suma od 40000 din.odjednom da se podigne,bar ne na intezinom bankomatu..
Suprug podize na intezinom bankomatu 60000 i odmah vrati karticu i ponovo podigne 60000 tako da podigne 120000 bukvalno za pet minuta,sto se tice provizije nisam sigurna kolika je ali znam sigurno da podize toliku sumu.pozzz
Za Kingisep
- - - - - - - - - -
Suprug podize na intezinom bankomatu 60000 i odmah vrati karticu i ponovo podigne 60000 tako da podigne 120000 bukvalno za pet minuta,sto se tice provizije nisam sigurna kolika je ali znam sigurno da podize toliku sumu.pozzz
ja sam probala i neda mi 60000 mogu samo 40000
ja sam probala i neda mi 60000 mogu samo 40000
Isto I meni nemoze
p
Dobar dan .Nisam dugo bio na forumu i imam jedno pitanje ako neko zn
a kakva je situacija na gradilistu Svobodnji .To je novo gradiliste i zanima me jel sve pocelo da radi ili jos nije sve uredjeno sto se tice smestaja ljudi.Kakvo je tenutno stanje sto se tice povezanosti sa civilizacijom,internet,vreme i ostalo .Ako hoce neko da odgovori sa tog gradilista,kako izgleda put do tamo,koliko se leti i kojom rutom,.Cuo sam da je blizu grada Blagovjescensk(nekih 100 km ,kao bg-ns).Sta posle aviona,kojim prevozom,vahtom ili slicno.hvala na odgovoru
Ако хоћеш легално, без певаре, без посредника и агенција, имаш тај
Велестрој најбољи и најпоузданији. Пријављен си, иде стаж, све у фулу. Превоз плаћен, храна, смештај.. Не варају са исплатом. Диплома ти не треба. Мало те пропитују теоретски... рецимо ако си тесар.. пар питања и то је то..
Jeste takoje kao sto kaze vladan, samo se naoruzaj strpljenjem kao i ja. Cekam cekam...
staza nema od kad je velestroy presao u existor dobija se samo 200dolara da sam uplacujes a to niko neradi
Hvala Vladane a je li to velestroj ili e xistor ili je to ista firma?Gde im je predstavnistvo u Bg?
ocekuje se danasDa li se zna nesto o plati za sabetu?pozzz
bila je uplata za sabetuDa li se zna nesto o plati za sabetu?pozzz