Posao u Rusiji (2)

p
Dobar dan .Nisam dugo bio na forumu i imam jedno pitanje ako neko zna kakva je situacija na gradilistu Svobodnji .To je novo gradiliste i zanima me jel sve pocelo da radi ili jos nije sve uredjeno sto se tice smestaja ljudi.Kakvo je tenutno stanje sto se tice povezanosti sa civilizacijom,internet,vreme i ostalo .Ako hoce neko da odgovori sa tog gradilista,kako izgleda put do tamo,koliko se leti i kojom rutom,.Cuo sam da je blizu grada Blagovjescensk(nekih 100 km ,kao bg-ns).Sta posle aviona,kojim prevozom,vahtom ili slicno.hvala na odgovoru

p
Dobar dan .Nisam dugo bio na forumu i imam jedno pitanje ako neko zn
a kakva je situacija na gradilistu Svobodnji .To je novo gradiliste i zanima me jel sve pocelo da radi ili jos nije sve uredjeno sto se tice smestaja ljudi.Kakvo je tenutno stanje sto se tice povezanosti sa civilizacijom,internet,vreme i ostalo .Ako hoce neko da odgovori sa tog gradilista,kako izgleda put do tamo,koliko se leti i kojom rutom,.Cuo sam da je blizu grada Blagovjescensk(nekih 100 km ,kao bg-ns).Sta posle aviona,kojim prevozom,vahtom ili slicno.hvala na odgovoru

avionom 7 sati do blagovescanska pa kolima do gradilista jeste sto km ims net dobro radi trenutno ima 1000ljudi tamo , hladno je padao je skoro sneg tamo gradiliste je veliko kao sabeta al tek se gradi i dovode ljudi tamo al ok je sve a vremenska razlika ti je 8 sati sa srbijom

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!
Citao sam skoro sve na forumu,ima svega,interesuje me da li iima ko da mi kaze kako da dodjem do posla u Rusiji,kome da se obratim?,da to bude sigurno,ne neka prevara,nije mi bitno na kom gradilistu bi radio.
Nisu mi bitni ni uslovi samo da su koliko toliko ok,nemam nikakvu vezu,znam sve pomalo da radim,da varim,brusim,drvo,malterisanje...nemam nikakvu diplomu kao i vecina koja je tamo.
Ako bi imao ko da mi da neke blize informacije,zaista bih mu bio zahvalan!?

Ако хоћеш легално, без певаре, без посредника и агенција, имаш тај Велестрој најбољи и најпоузданији. Пријављен си, иде стаж, све у фулу. Превоз плаћен, храна, смештај.. Не варају са исплатом. Диплома ти не треба. Мало те пропитују теоретски... рецимо ако си тесар.. пар питања и то је то..

Poslednja izmena:
Ако хоћеш легално, без певаре, без посредника и агенција, имаш тај
Велестрој најбољи и најпоузданији. Пријављен си, иде стаж, све у фулу. Превоз плаћен, храна, смештај.. Не варају са исплатом. Диплома ти не треба. Мало те пропитују теоретски... рецимо ако си тесар.. пар питања и то је то..

staza nema od kad je velestroy presao u existor dobija se samo 200dolara da sam uplacujes a to niko neradi

Back