Posao u Rusiji (2)

Poz svima. Da li mogu da dobijem par informacija. Zanima me posao u rusiji na mestu farbara. Da li mi mozete ukratko reci,na kojoj visini se farba o da li se uopste radi na visini.? I kakvi su uslovi Hvala unapred.

pozdrav!Da,farba se i na visini,plata zavisi od dogovora i kako se pokazes,ja koliko se secam pocetna satnica ja bila oko 5$.Imas placen put,hranu smestaj i troskove vize.
Smestaj i hrana su obicno na gradilistu,i kvalitet zavisi od mesta do mesta,ima raznih uslova...
Vise od toga ne znam,ovo ti govorim za Velestroj-Montaz,inace.I jos jedno i jako vazno,firma i ako ponekad zakasni sa platom,isplati sve sto su ljudi radili..
Oko ostalih stvari ima tu ljudi koji mogu mnogo detaljnije da ti objasne,ali ovo ti je za pocetak ok.
I da,uglavnom se radi u nekim hladnim uslovima,gde temperature idu i do -60 :)

Кад ће плата? Јел била аконтација?

- - - - - - - - - -

Poz svima. Jel moze par informacija?

Може.

- - - - - - - - - -

Kakvi su uslovi za rad u rusiji

Одлични.

- - - - - - - - - -

Poz svima. Jel moze par informacija?

Поззи теби. Знаш ли јел била плата?

- - - - - - - - - -

Jel se zna zasto nema plate i kad ce?

Па да јел се зна и кад ће?

- - - - - - - - - -

Nema jos uplate

Нема, а кад ће?

Hvala najlepse
Iz
- - - - - - - - - -

Sve je spremno sad samo cekam poziv. I da krenem s dokumentaciom

Nisam bila na forumu uglavnom prijavi se ...vidim da ti je objasnjeno sve i bolje nego sto ja znam

- - - - - - - - - -

O hvala Bogu jedno pitanje a da nije plata
.....
Komsomoljsk je grad blizu Habarovska,i radio se naftovod izmedju ta dva grada,i jedna NPS-ka se trenutno radi.(blize Habarovsku).
Ako je u pitanju bas Komsomoljsk,tamo su radovi pri kraju,naftovod (ili truba kako je zovu ovde).

Radi se tamo ,net samo poruke rade smestaj nije bas nesto isto vukojebina neka izgleda a uskoro pocinje blagovesnik ....

Back