Posao u Rusiji (2)

Pa nezanima me kad nemam uplate do februara da me zanima raspitala bi se kad ce biti :-D

Bitno je da lezis kuci a pare stizu.Jadan muz koji mora da rinta po citav dan na velikom minusu.Bolje bi ti bilo da mislis o kuci i kako da zaradis vec ako lezis.Ja svoju platu ne trosim nego cuvam a zena daje privatne casove dzacima iz matematike i srpskog jezika.Od toga se zivi.Tako da na leto kupujem kucu u Beogradu koje sam zaradio u rusiji za DVE godine.

Bitno je da lezis kuci a pare stizu.Jadan muz koji mora da rinta po citav dan na velikom minusu.Bolje bi ti bilo da mislis o kuci i kako da zaradis vec ako lezis.Ja svoju platu ne trosim nego cuvam a zena daje privatne casove dzacima iz matematike i srpskog jezika.Od toga se zivi.Tako da na leto kupujem kucu u Beogradu koje sam zaradio u rusiji za DVE godine.

Ti nisi normalan!!!!Sta tebe briga sta ja radim...Gledaj svoj posla ......Ti znas sta ko radi sa parama necu sigurno ovde kaciti e uradila sam od ove plate ovo , od sledece kupili smo namestaj ....Samo si ti kupio kucu ocigledno radom u Rusiji !!! Uopste me ne zanima ko sta radi sa svojim parama njegova stvar .

Poslednja izmena:
U Kom si ti fazonu uopste s ovom zenom..svi se mi mrznemo isto a ti gledaj DA tvoja zena nekometarise kad ti vec para oci a pusti Sandru nikad I nikom nista lose nije napisala Sem sto je pomogla pojedincima tako DA gledaj u svoju kucu I svoj dzep

Христос се роди ! Ново годишњи поклон . 0648108919 Бобан Стојковић 0648108940 Марија Мијатовић за армираче 0648629218 Рашо . Сретно . Пиши како си прошао . Све ово имаш и на ОГЛЕДАЛО ФИРМЕ и више .

Христос се роди ! Ново годишњи поклон . 0648108919 Бобан Стојковић 0648108940 Марија Мијатовић за армираче 0648629218 Рашо . Сретно . Пиши како си прошао . Све ово имаш и на ОГЛЕДАЛО ФИРМЕ и више .

Hvala druze.Da li si ti nekada radio za njih?I ako jesi,da li si zadovoljan?

Можда ће бити одлазака на рад у амурску област ако се за радове пријаве наше грађевинске фирме!
Линк за географску карту - Амурская область (Космодром Восточни - Восточный):
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Map_of_Russia_-_Amur_Oblast.svg

Србија и Русија — почињу велики преговори о сарадњи у свим правцима
02.11.2016 - 20:31
Чланови Комитета, којим руководе потпредседник српске Владе и министар спољних послова Ивица Дачић и потпредседник руске Владе Дмитриј Рогозин, исказали су задовољство досадашњом сарадњом Русије и Србије...
Раније је Рогозин предложио да се српска предузећа укључе у изградњу објеката у граду у којем ће живети запослени на новом космодрому „Восточни“, па би и то могла да буде једна од тема.
Линк за текст:
http://sptnkne.ws/cACn

0длично . Данас доста другације .

Овде сам да бих чуо о РАД У РУСИЈИ . Одговор СС да радијо . Задовољан да .Како је било ... родило се и по 15 сати 3 дана узастопно . Храна добра . Смештај добар , ако се изузме да није било воде за купање , тачније биле су две цеви извучене из радијатора тако да како год одврнеш вода је 50+ 80 ц . . Међуљудцки односи ... као што је опевао један колега из Лознице пошто је увидео одакле је група :шабачка чивија и ваљевска подвала а лозница по обоје ; . И на крају сума сумарум 3 браће сје...е целу групу . Добили смо забрану од вел како год , али има изузетака .ЗАБРАНУ НИСУ ДОБИЛИ ПЕРАЧИ ПАРА . Уплати се на рачун и јако ниси радио па ни уговор подписао , а онда те зовну и кажу донеси паре веле како году сутра Такви ма нису уводили забрану у мојој групи . Упознао сам људе који су радили у тјумену и по осталим местима за веле како год . Слична искуства . Видим овде само плата плата и ништа више . Да није овако зарађена отуд и питања толика ? За сад толико ...

Овде сам да бих чуо о РАД У РУСИЈИ . Одговор СС да радијо . Задовољан да .Како је било ... родило се и по 15 сати 3 дана узастопно . Храна добра . Смештај добар , ако се изузме да није било воде за купање , тачније биле су две цеви извучене из радијатора тако да како год одврнеш вода је 50+ 80 ц . . Међуљудцки односи ... као што је опевао један колега из Лознице пошто је увидео одакле је група :шабачка чивија и ваљевска подвала а лозница по обоје ; . И на крају сума сумарум 3 браће сје...е целу групу . Добили смо забрану од вел како год , али има изузетака .ЗАБРАНУ НИСУ ДОБИЛИ ПЕРАЧИ ПАРА . Уплати се на рачун и јако ниси радио па ни уговор подписао , а онда те зовну и кажу донеси паре веле како году сутра Такви ма нису уводили забрану у мојој групи . Упознао сам људе који су радили у тјумену и по осталим местима за веле како год . Слична искуства . Видим овде само плата плата и ништа више . Да није овако зарађена отуд и питања толика ? За сад толико ...

Posao u Rusiji.
Pozdrav,interesuje me posao u Rusiji preko velesroj firma. Cuo sam da imaju gradilista u Moskvi,ST.Petersburg,imaju potrebu za zaposljavanje. Da li neko od vas koji vec radite za velestroj imate neke informacije........

Au Sandrice al me razocara s Tim sad posle toliko vremena poceh da radim 17decembra I sad cu cekati do februara ????????????????????ja se nadao u januaru

A i gde bi da potrosis pare :D U prodavnici na Romasci/garadoku gde prodavacice "deru" ,ili na etapu gde su manje vise prazne .... eventualno da napravis izlet na Sabettu :D

Ne verujem da ce plata biti pre 25.2...

Btw ,ako nekog zanima ,3 dana nije duvao vetar ,extra temperatura ,izmedju -7 i -12 ... neverovatno .

Dobar dan dobi ljudi.
Ja sam ozenjen i zivim u Moskvi. Sve u svemu takodje sam zainteresovan za posao negde gde ce moja znanja biti upotrebljna.
Zivim u Moski vec 2 godine i imam RVP sa dozvolom rada.
Po struci sam inzenjer tehnicar i sa 2 zavrsene godine vise skole gradjevinske u Beogradu. Upisao sam MGUTU univerzitet u Rusiji i zavrsavam 2 godinu.
Bavim se administrativnim tehnickim poslom i takodje predajem matematiku nauku i fiziku na engeskom jeziku.
Moj CV moze da se nadje na hh.ru pod Любичич Борис Доминикович ili prosto Любичич Борис.

За србинурусији . И одавде многи Срби сањају Руски сан . Напиши колико је тешко остварити Руски сан ? Зарадити у Русији . Да крећемо !

Back