Posao u Rusiji (2)

pozdrav svima,zamolio bih za informaciju,pomoc hocu da odem da radim u Rusiju kao armirac,nemam bas nekog velikog iskustva u toj oblasti,radio jesam ali ne znam jos dosta toga,ako bi neko bio ljubazan da mi kaze da li bih mogao da radim odnosno koliko je znanje potrebno,koliko se trazi u pocetku,spreman sam da ucim i radim ne pusim,ne pijem hocu da odem tamo po mogucstvu na duzi period,ne bojim se posla.Unapred hvala svima.

pozdrav svima,zamolio bih za informaciju,pomoc hocu da odehm da radim u Rusiju kao armirac,nemam bas nekog velikog iskustva u toj oblasti,radio jesam ali ne znam jos dosta toga,ako bi neko bio ljubazan da mi kaze da li bih mogao da radim odnosno koliko je znanje potrebno,koliko se trazi u pocetku,spreman sam da ucim i radim ne pusim,ne pijem hocu da odem tamo po mogucstvu na duzi period,ne bojim se posla.Unapred hvala svima.

Ako imas imalo iskustva prijavis se pa ce oni oceniti na razgovoru da li znas taj posao a inace je jedan od tezih poslova ...

Sandra 8333, treba mi velestroj Moskva, ne beograd.

Zanima me jel ima neko ko radi u velestroj moskva, iz moskve, da vidim kako kod njih ide.

Nenad1234, razmisli dobro pre nego krenes ovamo, razgovaraj sa nekim ko je bio ovde pa razmisli, ne znam kako je u velestroju ali znam sve ostale varijante. Zadnjih godina je jako lose, kurs evra je obustavio investicije. U vezi sa znanjem majstorije , svi rade sve a niko ne zna nista , mali je broj profesionalaca a i oni rade sve jer se pare ovde ne propustaju, tako vreme doslo. Ako nisi bio ranije onda najbolje pronadji firmu koja ce ti dati posao ,raspitaj se dobro o toj firmi , I nemoj nikad govoriti da bi radio bez naknade volonterski, tako ovde predstavljas sebe kao izuzetno lak plen, to ti ne treba jer ces i bez toga imati dovoljno poteskoca .

@nenade ,ne dozvoli da te lazu i ne veruj u sve sto se pise (kao npr Pera ) .Pisao sam konkretno za satnice ,kurs i plate,smestaj .

Pozovi firmu ,prijavi se kao armirac ,reci gde si radio i najvaznije da znas da objasnis sta si radio ,tj da znas posao armiraca .

Satnice na drugim gradilistima ne znam (variraju i zavise od mnogo faktora ) ,na Sabeti je pocetna 5$ . Posao kao posao ,radio si znas ,ali ne bih se slozio sa sandrom ,jedino kada se malo izgine su temellji ili osnove zgrada i rezervoara ,posle je standardno :D

Ne daj da te obeshrabre ,samo budi uporan i jos najvaznije ,nadji vezu :)

Hvala puno na savetu,vezu nemam,nije mi problem da radim,radio sam svasta nesto,valjda cu se snaci.

- - - - - - - - - -

U sustini koga god da nesto pitam niko nista odredjeno da kaze a znam dosta ljudi koji su radili ili rade u Rusiji prosto ne mogu da verujem

Back