Pozdrav. kako je sa poslom za molere, ima li posla ,kakve su plate, ako ima neko iz velestroj moskva, neki kontakt, kako se prijaviti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav. kako je sa poslom za molere, ima li posla ,kakve su plate, ako ima neko iz velestroj moskva, neki kontakt, kako se prijaviti
Sandrinja ima li kakvih informacija za platuTrenutno i nema bas za nove radnike al prijavis se i ako prodjes ici ces kad bude trebalo na 0116555979
cekamo veceras nadam se da ce biti :-)Sandrinja ima li kakvih informacija za platu
cekamo veceras nadam se da ce biti :-)
nisu svi dobili na sabeti do petka ce biti svima uplacenoJa sam u 14.00 proverio,nije bila legla.
Sandrinja jel ti bila plata kazu nije svimanisu svi dobili na sabeti do petka ce biti svima uplaceno
jeste jos u utorqkSandrinja jel ti bila plata kazu nije svima
pozdrav svima,zamolio bih za informaciju,pomoc hocu da odehm da radim u Rusiju kao armirac,nemam bas nekog velikog iskustva u toj oblasti,radio jesam ali ne znam jos dosta toga,ako bi neko bio ljubazan da mi kaze da li bih mogao da radim odnosno koliko je znanje potrebno,koliko se trazi u pocetku,spreman sam da ucim i radim ne pusim,ne pijem hocu da odem tamo po mogucstvu na duzi period,ne bojim se posla.Unapred hvala svima.
Hvala ti puno na odgovoru,znam da je tezak ali tako je kako je,ako ti nije problem da mi kazes ako znas sta pitaju na razgovoru.HvalaAko imas imalo iskustva prijavis se pa ce oni oceniti na razgovoru da li znas taj posao a inace je jedan od tezih poslova ...
Ako imas imalo iskustva prijavis se pa ce oni oceniti na razgovoru da li znas taj posao a inace je jedan od tezih poslova ...
Meni ne bi bio problem da radim neko vreme bez naknade ne znam da li postoji ta opcija inace preko leta na odmoru sam radio na gradjevini.
To neznam trebo bi neki armirac da ti odgovori valjda ce se javiti neko ko ...