Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
ima li naznake da ce biti danas?
Nema pitala sam muza on kaze da na sabeti niko nema pojma, sta cemo ici cemo proveravacemo :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li naznake da ce biti danas?
Nista i dalje izgleda da ni danas nece biti kad nije do sadaJa sad bila nema jos nista
Pozdrav svima...molim vas da li neko ima broj kadrovske sluzbe ali mobilni,jer se na fiksni niko ne javlja vec danima...
sandra8333?
Ja nemam od kadrovske imam samo neke mobilne od finansiske pa jedino da pitas njih za broj
0648108932 0648108933
Al zato ce biti vise dinarcica rublja danas u intesi 1.42 :-)
Na koji broj zovete firmu? Ja danas hteo da zovem zbog komsije,ali one brojeve sto ja imam sve zauzeto,kao da ne rade. Moze pomoc?
i taj kurs računajuEfektiva 1.36
Efektiva 1.36
- - - - - - - - - -
i taj kurs računaju
Neka samo raste a najbolji kurs ima moskovska banka
Ja sam iz okoline ali me isto mrzi, ali nisam sigurana da li nama oni računaju rublje ili dolare. Odnosno sbr moskva pretvara automatski rublju u dolar i nama ovde konvertuju dolar u dinar a kurs je pre neki dan bio 103 na bankomatu a kurs po bankama oko110 a to je zarada za njihTo znam a ko ce ici u bg mene mrzi
Ja sam iz okoline ali me isto mrzi, ali nisam sigurana da li nama oni računaju rublje ili dolare. Odnosno sbr moskva pretvara automatski rublju u dolar i nama ovde konvertuju dolar u dinar a kurs je pre neki dan bio 103 na bankomatu a kurs po bankama oko110 a to je zarada za njih![]()
Kolko sam ja upucena rusi nama uplacuju rublju
I stanje kad proveravas prikazu ti u dolarima a negde u dinarimaDa rublje uplacuju, ali na većini bankomata kad dizes ne konvertuju ti rublje vec dolare
U moskovskoj banci danas kurs 1,475
U moskovskoj banci danas kurs 1,475