Zmajcek985
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Ok hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde zivis Sandra?
Pa kad podizem novac na bankomatu nakon sto izaberem iznos izadje mi poruka da li zelim sa konverzijom ili bez konverzije...to ima veze sa kursem valjda..sa konverzijom je kurs banke ciji je bankomat a ne znam sta znaci bez konverzije. :-(
Pa jel tebi leze plata u rubljama ili dolarima?Meni to neizadje samo mi ponude jel hocu lostic koliko sam digla da imam potvrdu da sam digla u slucaju da bankomat manje ili nista neizbaci
Pa jel tebi leze plata u rubljama ili dolarima?
Mozda to ima neke veze,ne znam ni sama.
Pa nemozes na bankomatu da dizes u stranoj valuti oni uplacuju rublje a ovde dizemo u dinarima po kursu banke na cijem bankomatu dizemU dinarima
Pa nemozes na bankomatu da dizes u stranoj valuti oni uplacuju rublje a ovde dizemo u dinarima po kursu banke na cijem bankomatu dizem
Pa to znam,da uplacuju rublje ali kad potvrdim iznos pita me da li zelim sa konverzijom ili bez. Tako je bar na bankomatu komercijalne banke.
Ko jos dize tu ???najmanja provizija je na intesinom na sbr bankomatu nema provizije al im je najmanji kurs rub pa tako da dodje ista suma.i na intesinom ili sbr. tSamo ti naso komercijalnu hehehe
Pa kad u mom mestu imam samo bankomat komercijalne banke i postanske stedionice...nazalost ali moram da izaberem neki od ta dva bankomata.
Bolje ti je da dizes na bankomatu postanske stedionice,veci im je kurs
- - - - - - - - - -
Bolje da dizes na bankomatu postanske stedionice,veci im je kurs
Sandrice ima li kakvih informacija javise li ti sta hoce li biti danas? Na kujumbi kolege neke kazu rekli danas a neki posle utorka.?
Pa javi ako nesto saznas