Zeljka Darko Jovic
Obećava
- Poruka
- 55
H
Da ce leci na intesin devizni
znaci cekamo ko do sad,hvala pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
H
Da ce leci na intesin devizni
da li to važi i za radne knjižice pošto su je zadržali kada mi je suprug otišao,sada da li oni to vraćaju ili mora da se ide lično da se preuzme?
nek samo stigne kuci a sve ostalo ima kod kineza
hvala na informaciji,jer ni In više ne radi za njih nego za moskvu....Ja sam svoju podigao odmah nakon povratka. Sobzirom da još od 28. juna nismo više zaposleni u Velesstroju nema razloga da knjižice stoje tamo. Samo još treba da i knjižice izgube u gunguli koja će sa papirologijom nastati u postupku likvidacije. Najbolje da što pre odete do njih i podignete knjižicu umesto supruga, jer on nije u mogućnosti.
Mora licnoda li to važi i za radne knjižice pošto su je zadržali kada mi je suprug otišao,sada da li oni to vraćaju ili mora da se ide lično da se preuzme?
Ja sam radio u Rusiji prošle godine i zajebali su me za pare.
Da li je neko dobio neku informaciju u vezi plate da li ce biti sutra na devizne racune ?
daj mi ime i prezime tog covekaPozdrav imam pitanje, ako neko moze da mi da odgovor unapred zahvaljujem
ovako otac mi je otiasao da radi u Rusiju za nekog lika koji tamo ima gradjevinsu firmu. bavi se elektrikom(taj lik) moj otac je otisao da odradi moleraj u neka 2 stana. sad sto se tice papira tata je imao sve papire od vize do radne dozvole, cak i prijavljen boravak u jednom od stanova te zene cije stanove radili... medjutim od plate je dobijao nesto sitno tako da mu je ostao duzan skoro 6 000 eura. sto on ne protivrecuje, jednostavno kaze da nema pare sada i to je to. tako je vec mesec dana. rekao je calu da ceka tamo dok ne bude para ili da ide kuci, a pre toga je naglasio da nikome pare ne salje. tako da od toga nema nista. e sad cale nema nikakav ugovor sa njim mislio je da mu nece ni trebati jer je dobar sa zetom od ovog coveka (koga je isto zajebao za pare iako mu je zet isti slucaj otisao covek kucii ovaj mu ne salje pare vec 2 meseca)....
moje pitanje je da li postoji nacin da se to ipak naplati? ako je neko upucen sta i kako raditi.
Ma šta tu ima da se filozofira, pročitaš oglas o likvidaciji koji je objavljen na internetu i sve ti je jasno. Samo ko neće ili ne zna da čita priča napamet. Međutim ono što je mnogo važnije, je to da ukoliko neko od zaposlenih ima bilo kakva potraživanja prema Velessstroju, mogu ih potraživati u naredna 4 meseca. To je ustavri svraha informacije koju sam dao, a ne da se raspravljam oko nevažnih stvari.
Gge si to nasao o likvidaciji na internetu izbaci adresu, posto ja pokusavam da nadjem pa ne uspeh... A podneli smo tuzbe nas 15-stak. A zatvaranje firme traje 120dana pa ko hoce jos da ih tuzi ...
Gge si to nasao o likvidaciji na internetu izbaci adresu, posto ja pokusavam da nadjem pa ne uspeh... A podneli smo tuzbe nas 15-stak. A zatvaranje firme traje 120dana pa ko hoce jos da ih tuzi ...
Moze pitanje? Da li vam muzevi rade preko Velesstroy Moskva il Bg?
Navodno je to razlika. Voljela bih znat kakva.
Hvala
Nisam uspjela citirat pa putam opcenito?
Moje pitanje dal je odletio za Rusiju je bilo upuceno onom decku iz Zagreba al nisam opet znala citirat.
Kuzman.kuzman tebi hvala na odgovoru. Ipak me to malo utjesilo, buduci suprug po prvi puta u 11 god braka odlazi od nas negdje i to bas u Sibir
Nije bila proverila sama sad