Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
sad sam zvala finasije i rekli su mi svi na sabetti imaju informacije kad ce biti plata
Hehe strasno tesko joj da kaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad sam zvala finasije i rekli su mi svi na sabetti imaju informacije kad ce biti plata
[/QUOTE]Neverujem jer sam juce zvala bg i nisu spominjali sber banku samo su rekli da do 10tog ce biti
Tesko da ce da moze na Intezu,ali ok. Meni je rekao covek iz firme da ga sutra nazovem pa cu da napisem sta mi je rekao. Ceka se odgovor od Inteze do sutra. mozda ce moci ali ako do sutra ne bude plata preko Inteze morace kartica Sberbanke.
Jasam radio na Sabetti (na rezervuarima) i upravo me je zvala žena iz Velesstroja (tel. 011/6555977) i pitala u kojoj banci imam otvoren račun, a kada sam odgovorio "u Alpha banci" rekla mi je da otvorim devizni račun u Zberbank sa napomenom da može da mi se uplaćuje u rubljama, pa da sutra ili u ponedeljak kopiju računa dostavim u direkciju, odnosno što pre, kako bi mi uplatili julsku zaradu. Eto pa vi sada izvucite zaključak.
Nije otpočela likvidacija. Poslednja promena je promena adrese na Surčinski put iz 01.2014.
Od danas, 01.10.2015. g., Velesstroj doo Beograd u likvidaciji (videti oglas u APR-u). Sva potraživanja, uključujući i neisplaćene zarade, treba prijaviti u roku od 120 dana.
Ima u APR piše likvidacija, ali to nije nista novo, ima dva meseca a mozda i vise nema prijava, nema knjižica i nema ugovora, logičan sled. (moj suprug ugovor potpisao za velesstroj moskva trenutno na Sabeti
Isto je to i meni receno. Samo sto cu to sutra da vidim da ih nazovem pa ako ne moze preko Inteze,otvaram racun u Sberbanci.[/QUO
Pa kako meni nisu nista rekli za novi racun ja imam punomoc na devizni racun u intezi??????????
To je zato sto nemate intezin devizni oni uplqcuju pare samo u bankama sa kojim saradjuju do jula su samo sa intesom saradjivali nisi mogao preko druge banke da primas platu
Gde si to iskopao kopiraj link
Ako mogu Administratora da zamolim da mi u privatnoj poruci napise pasvord za ovaj sajt,ne mogu da se setim.Hvala
- - - - - - - - - -
Velestroj Beograd ne postoji vise od 28 Juna,sada se zove Velestroj Montaz,a registrovan je u Moskvi.
Ako mogu Administratora da zamolim da mi u privatnoj poruci napise pasvord za ovaj sajt,ne mogu da se setim.Hvala
- - - - - - - - - -
Velestroj Beograd ne postoji vise od 28 Juna,sada se zove Velestroj Montaz,a registrovan je u Moskvi.
ne razumem, ali valjda sam ja ovaj administrator
e, taj, tj. ja, ne znam tvoj pasword jer je on tajna, ali znam da možeš da ga promeniš
Ako nešto ne zanaš onda pitaj. Dana 28.06.15. nije ugašen Velesstroj već su samo sa radnicima raskinuti ugovori o radu kako ne bi svojim potraživanjem zarada i eventualnim tužbama blokorali gašenje firme.Postupak likvidacije je tek danas otpočeo i trajaće još nekoliko narednih meseci, a najmanje 4 meseca. Međutim kako ima i onih koji nisu potpisali sporazumni raskid (ima ih znatno manje nego onih koji su potpisali), za njih i dalje važe ugovori sačinjeni u Velesstruju - Beograd, pa u slučaju da im se ne isplate zarade imaju pravo da ih potražuju u roku od 120 dana u postupku likvidacije, od dana oglašavanja likvidacije, tj. od danas. Ako poslodavac ne priznaje dugove i ne pristane da im ih isplati, zaposleni mogu pokrenuti sudski spor. U tom slučaju dok se ne završi sudski spor ne može ni da se zatvori firma, pa umesto nekoliko meseci likvidacija može da potraje i nekoliko godina.
Pročitaj članove 533.- 538. ZAKONA O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA http://paragraf.rs/propisi/zakon_o_privrednim_drustvima.html,
kao i Oglas o likvidaciji Velesstroj-a od 01.10.15. objavljenom na saitu APR http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Announcements/Announcement.aspx?AnnouncementID=285346&RegistryCode=20842261 , pa će ti valjda biti malo jasnije.
Dakle niti je Velesstroj ugašen, niti se on sada zove Velestroj Montaž.
Ne znam kako,ali u svakom slucaju Hvala
Odeš gore na sredini u "podešavanje'
Pa skroz sa leve strane imaš šlajfnu i tu uši na "uredi e-adresu/šifru"
ukucaj šta treba i "snimi"
Mislim da će ti onda doći na mejl odobrenje, pa ga ti samo isprati![]()
Sa Sabete info počeli su da uplaćuju plate na intezin devizni od 3_5dana da se proknjizi :-)
Ako neko cuje neka potvrdiNije ni to strasno, ako se računa samo radni dani onda sreda najkasnije petak, cekamo
Nije ni to strasno, ako se računa samo radni dani onda sreda najkasnije petak, cekamo