Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima,da se i ja javim nakon duzeg vremena. Situacija sa Velestrojem nije dobra to i sami mozete videti. Ja sam pre neki dan zvao Beograd i receno mi je da svi koji cekaju platu za Jul i Avgust u slucaju da do sutra ne dobiju uplatu na deviznom racunu preko banke Inteze,a sto je sigurno da nece jer banka nece da saradjuje sa Sberbankom u Rusiji,morace da se urade devizne kartice u Sberbanci u Srbiji i da se naglasi da ce primanja biti u Ruskim rubljama. Fotokopiju kartice poslati u firmu.

- - - - - - - - - -

Ja cekam kartu za Katar,idem pocetkom sledece nedelje. Dosta je sa Velestrojem.

Sto se tice kako da se cujete sa vasima u Rusiji po ceni od 0,92 dinara po minutu ako ste zainteresovani mogu da vam objasnim kako,samo je potrebno da i on a i vi imate android mobilne telefone.

- - - - - - - - - -

Plata ce biti od 5 do 7 dana sad mi je rekao suprug da ce biti jul i avgust na devizne racune u intezi

Tesko da ce da moze na Intezu,ali ok. Meni je rekao covek iz firme da ga sutra nazovem pa cu da napisem sta mi je rekao. Ceka se odgovor od Inteze do sutra. mozda ce moci ali ako do sutra ne bude plata preko Inteze morace kartica Sberbanke.

Neverujem jer sam juce zvala bg i nisu spominjali sber banku samo su rekli da do 10tog ce biti

Tesko da ce da moze na Intezu,ali ok. Meni je rekao covek iz firme da ga sutra nazovem pa cu da napisem sta mi je rekao. Ceka se odgovor od Inteze do sutra. mozda ce moci ali ako do sutra ne bude plata preko Inteze morace kartica Sberbanke.[/QUOTE]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back