Muz mi sad rece da je samo njih 8 (oni koji nisu strajkovali na Sabeti) od 30 dobilo platu. Kartice su im stigle za rus sber ali jos nisu aktivirane. Od sutra najverovatnije opet strajk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muz mi sad rece da je samo njih 8 (oni koji nisu strajkovali na Sabeti) od 30 dobilo platu. Kartice su im stigle za rus sber ali jos nisu aktivirane. Od sutra najverovatnije opet strajk.

Malopre sam se cula s njim i kazu da jesu ali za nedelju dana ce ih aktivirati, tako da, ako u medjuvremenu nesto dobiju, dobice na ruke a ostale plate na racun. Smakli su se svi, vise ne znaju sta da rade.
Ne razumem kako onda da ocekujemo plate na devizne racune,ako su im podelili kartice?kako ce porodice da zive?
Pa jesu im podelili kartice meni muz malopre kaze da kozna kad ce dobiti kartice on sutra ide po kartu u ofis pa ce pitati sta se desava
U subotu ujutru dolazi trebo je u petak al odlozili let
a ponadala sam se da dodje posle 4 meseca a ostaje svih 6 meseci,a imam pitanje ako su dobili kartice, dal bi mogla da se dogovorimo da po tvom suprugu meni moj posalje karticu/moj je trebo u nedelju al bjelanovic mu rekao da ostane do 1 decembraa ponadala sam se da dodje posle 4 meseca a ostaje svih 6 meseci,a imam pitanje ako su dobili kartice, dal bi mogla da se dogovorimo da po tvom suprugu meni moj posalje karticu/
ok, hvala ti ako su dobili ja cu ti poslati br,a za smestaj treba da ga pitam premestili su ih da zavrse neke kosuljice a mislim da je bio na Garadoku a dal je sad SGK ne znam javicu ti
Ja mislim da je i moj na skg bio je na etapu znam da mi je reko neki cudan naziv gde je sad pitacu ga sutra
Vazi cujemo seNe razumem kako onda da ocekujemo plate na devizne racune,ako su im podelili kartice?kako ce porodice da zive?
Plata ce biti od 5 do 7 dana sad mi je rekao suprug da ce biti jul i avgust na devizne racune u intezi
Ja sam sad pricala sa muzem kaze na devizni ce leci plata
I kada ce to biti ako znate?