sandra 19871
Zainteresovan član
- Poruka
- 156
Ok,hvala tiRekla mi je kad dizes 40000na intesinom 4% je kamata kad ispod 40hilj onda 6% a misli da kad kupujes u radnji na karticu da za to neuzimaju proviziju
..punooo
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok,hvala tiRekla mi je kad dizes 40000na intesinom 4% je kamata kad ispod 40hilj onda 6% a misli da kad kupujes u radnji na karticu da za to neuzimaju proviziju
Pozdrav svima na forumu! Pitanje za Sandru 8333 a oni koji su kući kako će da potpišu za kartice?
Pa ja sam već nedelju dana kući, uskoro se vraćam ponovo na Sabetu a niko me nije zvao ni za potpis ni za karticu.
Hvala,pretpostavljam da mozes dici vise puta po 40h.dnevno,tj.ne postoji limit dnevni?Ako mislis iz prvog puta 40hilj a posle moze dizati koliko hoces po 40hilj
Jeste,ja sam pitao. Kako je tamo...hrana,smestaj,gradiliste...?Neko je pitao za Nps1 N. Urengoj
Mozes 60.000 dinara max. A mozes koliko puta hoces,tj.koliko para imas.Hvala,pretpostavljam da mozes dici vise puta po 40h.dnevno,tj.ne postoji limit dnevni?
Jel zna neko dal je bila plata na sabeti?
Hvala na infoJeste,ja sam pitao. Kako je tamo...hrana,smestaj,gradiliste...?
- - - - - - - - - -
Mozes 60.000 dinara mx. A mozes koliko puta hoces,tj.koliko para imas.
Plate su legle ,one su izgleda gl tema ovog foruma koji polako ,cinimi se gubi svoju svrhu.
Mrtvilo do sledecih para itd itd...
Juce cuh jednu od prica na Sabetti da julska plata (za njih) nece biti do kraja meseca. A ni kartice jos nisu dobili, tako da je skoro svejedno...
Suprug je na sabeti jos nije potpisao za kartice,nismo se culi danas tako da neznam da li su jutros potpisivali,da li znas da li je zavrseno potpisivanje za kartice jer su neki vec dobili a njemu za sada niko nista ne pominje,inace na rezervoarima je (ako to nesto znaci).pozzStigle su kartice na sabetti muz mi javio al danas se nismo culi
Suprug je na sabeti jos nije potpisao za kartice,nismo se culi danas tako da neznam da li su jutros potpisivali,da li znas da li je zavrseno potpisivanje za kartice jer su neki vec dobili a njemu za sada niko nista ne pominje,inace na rezervoarima je (ako to nesto znaci).pozz
Ok hvala.pozzStvarno neznam juce mi je muz reko da su oni potoisali a da su kartice uradjene samo cekaju da im podele a danas se nismo culi kad se javi pitacu ga
I na kujumbi 2 nisu isplatili zarade za jun i jul,dok radnici nisu obustavili rad,a kad su obustavili rad odmah su uplatili istog dana,onima koji su imali kartice=sve se moze kad se Srbi slozeJuce cuh jednu od prica na Sabetti da julska plata (za njih- za nas) nece biti do kraja meseca. A ni kartice jos nisu dobili, tako da je skoro svejedno...