Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako,bejah tamo tj prvo Pur PE od 10og 10. prosle nam godine pa do 18og 11. iste.
Od novembra pa do 28.02. ove god bejah na nps1.
Bejah odmah u metalskom cehu,brusenje ,heftanje,priprema balki i popravka istih sto ih neko zeznu ko zna kad.
Estakade su se montirale ,neki brusaci ,brav i varioci isli na rezervoare.Konkretno ja ,makaze velike za lim,stalno nocna i svoj gazda.
U pocetku klopa ok ali neuporediva sa onom u Pur Peu{tamo lux}.Cetiri opsteyitija,drugo Srbi,cetvrto mesano sa Cecenima a kasnije i Rusi itd.
Vode ima ako prvi dodjes i na bryaka mada se sve poravilo ,bilo je 4 bojlera ,makar u drugom opstez.Ves pranje svako vece a ujutru ili uvece podiyes mokro i susis i komnati jbg sobi.
Kad su pocela ona prev oko satnica dovodili gro Rusa i katastrofa guyva,oko svega ,hrane,magazina itd.Vukojebina teska ali ...Boze moj
u magayinu sve na karticu i skuplje je puno nego u gradu.Medic pomoc sve Rusi bas nisu prijatni a medikamenti se dele na cetvrtine tako da dosta toga ponesi.
Gledaj svoja posla ,koliko je moguce budi dobar sa svima i to je to.Prvi utisak ako ostavis dobar najbitniji je ,posle plivas.

Suprug je na sabeti jos nije potpisao za kartice,nismo se culi danas tako da neznam da li su jutros potpisivali,da li znas da li je zavrseno potpisivanje za kartice jer su neki vec dobili a njemu za sada niko nista ne pominje,inace na rezervoarima je (ako to nesto znaci).pozz

Stvarno neznam juce mi je muz reko da su oni potoisali a da su kartice uradjene samo cekaju da im podele a danas se nismo culi kad se javi pitacu ga

Na kojumbi su zabranili prekovremen rad,prave spisak ko će kući ko na jamal ko na savetu...ko dodje ranije na ručak ili posao pet min prete da će da ga stave na spisak za jamal,juče se dvoje poslovođe potukli....pozz eto toliko trpe naši muževi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back