Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Cujem sutra uplata za velestroy moskva onaj stari neznam dal to spada i za nas nove u velestroju moskva na kojumbi uplata mozda bude i za ostale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sutra nam prvi dan predskolskogZelim vam svima kojima deca sutra krecu u skolu lep pocetak i uspesnu djacku godina
Hvala Sandra 8333,moj mali kreće u prvi razred,a mama ima veću tremu od njega...![]()
Cujem sutra uplata za velestroy moskva onaj stari neznam dal to spada i za nas nove u velestroju moskva na kojumbi uplata mozda bude i za ostale
I ja za ovu malu iako imam sinove koji krecu u peti i osmi razred![]()
koliko se sati u proseku radi mesecno
Moj muz 403 sata ovaj meseca i meni je komsija vladane da niste vi iz banovaca
Свака част. Која ти је струка муж? Није исто 403 у затвореном простору и 370 напољу на дебелом минусу цело време. Нисам из Бановаца.
Сад овиси које си градилиште, која струка... има ту много фактора. Рецимо ја сам тукао и 370 сати месечно. А просек.. мислим да је 300. Војка? Е ту сам некад трошио новце по кафићима.![]()
koliko se sati u proseku radi mesecno
srećan nam polazak u školu.....I ja za ovu malu iako imam sinove koji krecu u peti i osmi razred![]()
Ишао сам преко Велестроја. Још неколико месеци у Србији и онда палим за ЕУ, а можда ћу и у Русију само не преко Велестроја и то мора бити цивилизација. Одакле сам? Ту једно село поред тебе.xaxa,a odakle si.ja ovih dana trebam da idem u hopex na razgovor jesi i ti mozda preko njih isao ili preko nekog drugog
И мене занима. Јавите се људи.Dobar dan od novog člana. Izašao je oglas za građevinske radnike za unutrašnje radove. Gradjevinska Firma ,,MB - STROJKA". Pročitao sam dosta postova unazad ali nisam video da neko spominje ovu firmu. Mislio sam da apliciram za molera, stim što imam sasvim drugu školu završenu. Imam dosta iskustva kao moler ali nemam to na papiru. Kakve su šanse u tom slučaju? Ili bilo kakva informacija o ovoj firmi..
Neznam ja vec moj muz i neznam da li jos uvek radi tamoKoga poznajes iz Banovaca a da radi u Rusiji?
MB Strojka...cista paljevina. Ti njihovi oglasi se vrte po internetu vec dve godine.
- - - - - - - - - -
Nego,ima neka agencija u blizini ruske ambasade....zna li neko nesto? Vode ljude tj.radnike svugde....rusija,evropa....itd
Koga poznajes iz Banovaca a da radi u Rusiji?
Видео сам их, врзмају се испред улаза и попуњавају папире радницима. Агенција Русија или тако нешто..
- - - - - - - - - -
Из тих крајева има их сила у Танкмонту...
Kaze mi komsija da je junska uplacena na sber karticu