Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko se sati u proseku radi mesecno

Сад овиси које си градилиште, која струка... има ту много фактора. Рецимо ја сам тукао и 370 сати месечно. А просек.. мислим да је 300. Војка? Е ту сам некад трошио новце по кафићима. :D

Poslednja izmena:
Сад овиси које си градилиште, која струка... има ту много фактора. Рецимо ја сам тукао и 370 сати месечно. А просек.. мислим да је 300. Војка? Е ту сам некад трошио новце по кафићима. :D

xaxa,a odakle si.ja ovih dana trebam da idem u hopex na razgovor jesi i ti mozda preko njih isao ili preko nekog drugog

Dobar dan od novog člana. Izašao je oglas za građevinske radnike za unutrašnje radove. Gradjevinska Firma ,,MB - STROJKA". Pročitao sam dosta postova unazad ali nisam video da neko spominje ovu firmu. Mislio sam da apliciram za molera, stim što imam sasvim drugu školu završenu. Imam dosta iskustva kao moler ali nemam to na papiru. Kakve su šanse u tom slučaju? Ili bilo kakva informacija o ovoj firmi..

xaxa,a odakle si.ja ovih dana trebam da idem u hopex na razgovor jesi i ti mozda preko njih isao ili preko nekog drugog
Ишао сам преко Велестроја. Још неколико месеци у Србији и онда палим за ЕУ, а можда ћу и у Русију само не преко Велестроја и то мора бити цивилизација. Одакле сам? Ту једно село поред тебе.:)

Dobar dan od novog člana. Izašao je oglas za građevinske radnike za unutrašnje radove. Gradjevinska Firma ,,MB - STROJKA". Pročitao sam dosta postova unazad ali nisam video da neko spominje ovu firmu. Mislio sam da apliciram za molera, stim što imam sasvim drugu školu završenu. Imam dosta iskustva kao moler ali nemam to na papiru. Kakve su šanse u tom slučaju? Ili bilo kakva informacija o ovoj firmi..
И мене занима. Јавите се људи.

MB Strojka...cista paljevina. Ti njihovi oglasi se vrte po internetu vec dve godine.

- - - - - - - - - -

Nego,ima neka agencija u blizini ruske ambasade....zna li neko nesto? Vode ljude tj.radnike svugde....rusija,evropa....itd

Видео сам их, врзмају се испред улаза и попуњавају папире радницима. Агенција Русија или тако нешто..

- - - - - - - - - -

Koga poznajes iz Banovaca a da radi u Rusiji?

Из тих крајева има их сила у Танкмонту...

Видео сам их, врзмају се испред улаза и попуњавају папире радницима. Агенција Русија или тако нешто..

- - - - - - - - - -

Из тих крајева има их сила у Танкмонту...

Sta si video i gde?

- - - - - - - - - -

Kako je na nps 1,Jamal? Hrana,smestaj,voda za pice...za kupanje,gradiliste uopsteno...da li neko zna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back