Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je muz danas javio da je ukinuto 20%na uslove a da su satnice vracene na stare pre smanjenja i da se obracunava po kursu koliki je dolar tamo za rublju
Ako je to tacno,onda ce neko da napuni dzepove na racun radnika.Tih 20% koje daje RF kao sibirski dodatak.Koja je razlika onda izmedju rada na moru,NPR.Krasnodor i rada na sabeti ako nema sibirskog dodatka?Sandra,da li ti je suprug potpisao novi ugovor?

Da naravno, čujemo se svakodnevno, nije baš zadovoljan ni sa čim, ponajmanje kuhinjom, ali... A jel se Vi čujete, šta Vaš muž kaže o svemu? Pozdrav

Sa cim konkretno nije zadovoljan?hrana je losa,malo je ili nije na vreme?smestaj?sto je sa tri coveka u sobi(ako je na garadoku),sa sedam ako je na etapu2?sto radi od 8-7?mozda mu je mala plata?pa sve to moze lako da resi.trazi da ga vrate kuci i eto.opet ce da bira sta ce da jede,skim da spava,nista ne mora da radi i nece imati para.morace da odredi svoje prioritete.sve najbolje i njemu i vama

Sa cim konkretno nije zadovoljan?hrana je losa,malo je ili nije na vreme?smestaj?sto je sa tri coveka u sobi(ako je na garadoku),sa sedam ako je na etapu2?sto radi od 8-7?mozda mu je mala plata?pa sve to moze lako da resi.trazi da ga vrate kuci i eto.opet ce da bira sta ce da jede,skim da spava,nista ne mora da radi i nece imati para.morace da odredi svoje prioritete.sve najbolje i njemu i vama

Zena je napisala ali.. to sve govori a realno je u pravu,,,kad sve to trpe lakse bi im bilo bar kad bi plata bila redovna..pozdrav

Ma shvatam ja njih,ali..
Da ima bolje ne bi svaki dan zvali firmu i pitali kad ce otici.kad odu,kukaju na uslove,na smestaj na platu...
Vec godinama je jasno svima da do prve plate prolazi najmanje dva meseca.svi to znamo,ali opet idemo.ja da mogu naci bolje prvi bi otisao tamo,ali...
Eto i ja pisem ali...
A opet jedva cekam da krenem ponovo.
Prokleta je nasa sudbinaaaaa....

Bekut.ne filozofiraj...

Moj muz kaze da nije losa hrana kako je vec napisano u prethodnom postu o sabetti o smestaju zavisi gde spavas net radi preko rostelekom i mts ruske kartice fb,wats app i viber za poruke

Kakav bre net?pa zar nije dovoljno poslati poruku jednom dnevno,reci sve je ok,vec treba i caskati preko neta,i raspredati.radite i zaradite,a posle kad se vratite,pricajte do kasno u noc.
Izvinjavam se onima koji misle drugacije

Kakav bre net?pa zar nije dovoljno poslati poruku jednom dnevno,reci sve je ok,vec treba i caskati preko neta,i raspredati.radite i zaradite,a posle kad se vratite,pricajte do kasno u noc.
Izvinjavam se onima koji misle drugacije

Epa sve zavisi od coveka,ako si sa nekim u braku koga volis naravno da ces pricati sa njim,i svaki dan ako pozelis,naravno posle radnog vremena...a ako nemas ili ne volis svoju zenu onda ces jednu poruku i kraj....javite kad bude plata..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back