tismica
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
Rade punom parom,zavrsavaju neki objekat pa rade prekovremeno.Radi moleraj sto mu je bitno,u Volgogradu je prosle godine 6 meseci lopatao,nije video valjak i gletaricu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima batice...zvali me u Subotu kao sto su i obecali i verovatno cu ici u roku od 10 dana.Pozdrav Jasime,imaš ti nekih novosti?![]()
Kakvo je gradiliste Purpe? Sta se tamo gradi,kakav je smestaj,hrana? Da li se ima 20%? Koliko se sati dnevno radi? Ima li signala za mob.telefon? Svaka informacija je korisna.
- - - - - - - - - -
Ima batice...zvali me u Subotu kao sto su i obecali i verovatno cu ici u roku od 10 dana.
Da li neko ima informaciju u vezi sa novim ugovorima? Naime, moj suprug je čuo da se spominjao prelazak sa Velestroj Beograd na Velestroj Moskva i prelazak na platu u rubljama, ali kako je sad čuo, izgleda da će da dobiju ugovor sa Beometalom (ili je Beometalstroj)?
Može mi neko reći šta se sada to dešava sa tim ugovorima??Zašto se menjaju,ako neko zna...![]()
Plata,pa rekli ove nedelje,a ova nedelja traje do petka
Neka mi neko kaze kakvi su uslovi na jedinici suprug mi je otišo tamo ?
Danas sam zvao Velesstroj,odsek za regrutaciju,Predrag se javio i kaže da još uvek nisam nigde raspoređen tj.ako neko gradilište traži molere onda tek ide procedura,i da oni odavde nemogu ništa povodom toga...
- - - - - - - - - -
To zaista tako funkcioniše ili me malo ....??