bekut
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Evo ruke!!!svaka cast!!!
Svi bi tako samo da mogu!!!
Svi bi tako samo da mogu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam ove postove svaki dan i svi ste u pravu ali jel vi shvatate da radite kod privatnika i o kakvoj socijal demokratiji I PRAVIMA RADNIKA pricate TITO JE UMRO do god bude pet radnika na jedno radno mesto on moze da spusta cenu rada do god bude bilo zainteresovanih ,pa nedrzi on firmu da bi radniku udovoljio nego da bi napravio profit za sebe i to je njegova sposobnost ,moze da naplati i dvesta dolara po satu to nas ne interesuje.Tvrdim da se u RF manje radi nego kod privatnika u Srbiji jedino sto su tamo specificni uslovi kao radni logor ali kako drugacije sa tim treba rascistiti u glavi pre nego sto odes.Covek prica inspekcije ,zakonodavstvo licence nista od tog nema zato sto je Roki u tom poslu dugo i sve zna i rupe u zakonu i gde moze i gde nemoze,a tuziti se sa njima to zaboravite jer treba triput vise para nego sto si zaradio u RF.Zato NE SECITE GRANU NA KOJOJ SEDITE.
Postoji li link?
neiscrpna tema ..sa hiljadu pitanja i odgovora...na jedno cu ti samo odgovoriti.Niko moj vise ne ide preko Velesa-NITI CE !!! Od Velesa smo vratili kredit,otplatili dug za struju,prosirili 40 kvadrata kuce,otisli na more i bili na pozitivnoj nuli.Nece niko moj vise da ide...podrzavam to maaksimalno...samo ne mogu da pljujem u tanjir iz koga sam jela godinu dana,ali koliko je donelo sve to-toliko je i odnelo...to je odgovor na tvoju recenicu da naginjem firmi...Drugo-ko je prestao pre godinu dana da radi nema potrebe sad da se toliko oglasava,Zasto nisu stali radovi na gradilistu??? Koliko se puta u poslednjih godinu dana pozivalo na strajk i pobunu ??? Niko nije pristao na to jer mu je odgovaralo to sto ima jer trenutno nema bolje.E sad kad sam resio da ne idem posle godinu dana sad cu da dizem bunu...pozdrav svima,odoh da se VATAM SERPE![]()
У Уставу Републике Србије стоји:
Достојанство и слободан развој личности
Члан 23.
Људско достојанство је неприкосновено и сви су дужни да га поштују и штите.
Свако има право на слободан развој личности, ако тиме не крши права других зајемчена Уставом.
pa si rešio, Mrsimude, da svoj razvoj ličnosti odradiš završući šarafe u velikoj privatnoj firmi koja obavlja poslove u Rusije i ljudsko dostojanstvo potražiš u radnim logorima širom bespuća Rusije, takodje u velikoj privatnoj firmiInteresantno.
Za sve jedno pitanje. Što ne ostaste ovde, u Srbiji, da razvijate ličnosti i tražite neprikosnoveno ljudsko dostojanstvo zagarantovano Ustavom?
hopex,velestroj,beometalstroj sve jedno je kako se zove,sve je to ista firma i svi smo to znali,mislim da u ovom slucaju nije kriva firma,vec nesrecan slucaj,a da radnici cupaju detektore za dim je istina da bi mogli da puse u sobama...tragedija je,saucesce porodicama
Da li neko zna zasto sada po povratku iz rusije traze odsecke od avionskih karti da se dostave u firmu...hvala
Prihvatam sve sto kazes i necu da se pravdam.pokrio sam se usima i verovatno napustam ovaj forum.sve najbolje
Ooooh, pa ti ne radiš u Velestroju? Čak ni u Rusiji? Interesantno
A ovde, na ruskoj temi, jednoj od najtežih i najsurovijih na celom ovom ogromnom forumu Krstarice, si zbog čega?
psja ne radim u Velestoju, niti za njih. Ali je ekonomija moja struka. Samo sam snagom poštovanja prema ovim ljudima moderator ovde i pokušavam da održim ovu temu živom i kulturnom. Ali znam šta je nepoštovanje ugovora o radu, a i ono kad ga nema.
psps dobar ti nick mrsimude![]()
@ЉИЉА, драга госпођo индикативно је кад сам се пријавио НАЛОГ-ом а погледајте кад се десила трагедија, ГУГЛАО САМ и доспео овде да се дружим са вама ако ме желите. Ви сте као економиста на Крстарици већ седам година и имате тему "рад у Русији то је од 2008 јер тада сте направили налог овде тако пише, да вас подсетим да су прве фирме кренуле масовно управо преко фирме Амицо 2008 претеча Велестроја...хмммм!!!
Веома се интересујем за ову тему имам доброг друга у Сочију, али преко неке друге фирме мислим да су "Путеви Ужице"
Будите драги и инспиративни као до сада ја ћу се трудити да будем од користи, хвала за похвалу НАДИМАК-а, мислим кад се отвори књига "Матице Српске" мој надимак и не значи нешто нарочито зато и јесте окачен. Али зато пост би требао да има неког смисла, бар за неке... ХВАЛА![]()