Nesko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
Moram i ja samo ovim postom da se ukljucim u raspravu. Bar 50% radnika velestroja radi NON STOP unutra u halama. I jos dobar deo pola vremena unutra pola napolju. Keramika gips i slicno mora da se radi uprostorijama koje se greju. To su moje kolege koje ja postjem ali nerade svi u istim uslovima. Cak i ako se hala ne greje, na tim extremnim uslovima bar za 15-20 stepeni je toplije unutra i nema vetra. Mnogi radnici pominju minus, a vide ga kada izadju od opstezitija do hale u kojoj rade...
Odvojen zivot od porodice, konstantan rad bez odmora, i slicno sve je to tesko. Ali u januaru ove godine samo sam 3 dana radio u objektima sve ostalo napolju od 8 do 20 casova. Jakutska oblast. I ne zalim se to je moj izbor. Ali malo nas je bilo tada radilo napolju tek da se zna...
Odvojen zivot od porodice, konstantan rad bez odmora, i slicno sve je to tesko. Ali u januaru ove godine samo sam 3 dana radio u objektima sve ostalo napolju od 8 do 20 casova. Jakutska oblast. I ne zalim se to je moj izbor. Ali malo nas je bilo tada radilo napolju tek da se zna...