LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Ova prepucavanja, koje sam obrisala, samo narušavaju temu, te ona gubi smisao. Razmislite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz duzno postovanje prema Ljilji ne zelim da bilo sta komentarisem o ovim porukama koje su upucene meni. Karakter mi ne dozvoljava da se prepucavam sa vama ovde. kao sto Ljilja kaze...Ljudi i cudi. Ja sam samo napisao svoje,nisam pisao o drugima. Objasnio sam i zasto nisam otisao preko Siv Investa,necu ponavljati,jer da ste procitali sta sam napisao ne bi vi komentarisali o tome. Samo sam komentarisao da su plate u Rusiji srozane na minimum,pa ko moze i ima ovde posla bolje mu je ovde da radi za 70.000 nego tamo za 80.000-11.000 dinara. u Rusiji sam godinama.nikada nisam imao ispod 2.000 dolara platu,ali za 1.000 dolara meni se ne isplati ici tamo.Zato sam se i vratio sa Sabete zbog ugovora u rubljama,a svi znate da je rublja priblizno nasem dinaru,pa sad...ko misli da ne moze ovde da zaradi 2000 dinara neka ide tamo.Srecan mu put i sve najbolje. Svako zna svoju muku.Ja znam da svoju muku necu potraziti u Rusiju vec ovde. Posla ima,samo treba otici do grada. Naravno da nece preduzimaci da zajasu konje pa da traze majstore po planinama. I nikoga ja nisam prozivao.Kome se ne svidja to sto sam ja napisao ne mora da odgovara na moje poruke,niko vam ne trese kavez da se javljate. Vi imate vas stav o zivotu i zaradi,ja imam svoj stav. i to je to.
Ova prepucavanja, koje sam obrisala, samo narušavaju temu, te ona gubi smisao. Razmislite...
Pa naravno,slazem se,...al mi smo samo komentarisale da se to u Srbiji zaraditi ne moze i da moraju da ostanu u Rusiji a onda ...Da li vi LJiljo primecujete kako smo mi zene kulturne za razliku od (pojedinih) muskaracasalim se naravno...pozdrav za sve
Da li ovo da smatram namernim izazivanjem moderatora, namernim oglušavanjem o javno upozorenje moderatora i namernim produbljivanjem problema u komunikaciji na temi?
gordana123.....ne, vi niste to komentarisale
Vrlo sam ozbiljna, i ni malo raspoložena za bezbrižno zezanje na ovoj temi koju ne čitate samo vi i ja, već i nadređeni na Krstarici, a vi samo izvolite.
Ok, tvoj stav, izneo si ga, i neka se na tome završi
Da,nadajmo se da ovo nece potrajati,ali realno stvarno je jadno gde su ljudi otisli da rade pare su zaista male,Kod staljina su samo osudjenici radili u sibiru![]()
Na precac procitah postove kojo svojim sadrzajem to nisu,nego obicni izlivi frustracija,nasladjivanja tudj mukom i obesti.
Tako da ne vidim vise svrhu ove teme,obicna prepucavanja i ruz reci.
To ne vodi nikuda,sta vise obezvredjuje trud ljudi koji ovde nastoje da pomognu ili nadju neko resenje ili pak samo lepu rec.
Tako da resih posle povratka sa gnps1,prvo otrcim kod mog unuka Luke kome ne prisustvovah rodjenju,izljubim ga,drzim ga i jednostavno budem srecan jer to odavno nisam
Sabracu utiske,misli,sve ruzno odmah zaboraviti jer sam sa meni dragim bicima.A onda cu ugasiti svoj profil na krstarici na ovom forumu jer on to vise nije.
Sve vas pozdravljam i svako dobro vam zelim.
Dorian Grey
Na precac procitah postove kojo svojim sadrzajem to nisu,nego obicni izlivi frustracija,nasladjivanja tudj mukom i obesti.
To ne vodi nikuda,sta vise obezvredjuje trud ljudi koji ovde nastoje da pomognu ili nadju neko resenje ili pak samo lepu rec.
Tako da resih posle povratka sa gnps1,prvo otrcim kod mog unuka Luke kome ne prisustvovah rodjenju,izljubim ga,drzim ga i jednostavno budem srecan jer to odavno nisam
Sabracu utiske,misli,sve ruzno odmah zaboraviti jer sam sa meni dragim bicima.A onda cu ugasiti svoj profil na krstarici na ovom forumu jer on to vise nije.
Dorian Grey
Dorian Grey
uh u sta se sve ovo pretvori.Ajd sad vi koji nemate pojma razgulite.Prepoznace se sami ko god ima malo mozga.Prvo u Srbiji ima posla,za 30 35 hiljada,problem je sto je to malo ako hoces da napredujes.Ko kaze da nema posla za te pare,nek se javi nacu mu ja.Ima posla za budalu uvek,da se ne zavaravamo.Drugo ovde imamo sad zene kao sto je gordana 123 sto nikad nije bilo koja visi ovde deset sati dnevno,sve zna i tvrdi nema posla.Lutko ima posla ali ti ne stignes da ga nadjes jer si non stop ovde.Dalje,Rusija je pored svih mana imala smisao,mislim da vise nema.Tj,ne Rusija vec Velestroj,bolje kuci biti za 50 nego na minus 60 za 100
cekaj...ja sad ovde ne kapiram....jel da ti se jave samo muski za posao ili mozemo i mi zene -molim te da to preciziras![]()
gde si bre oko moje.Vidim ja ovde dosli divlji,oterali pitome.Nema tebe nema nekih pametnih,odustali i odma tema izgubila smisao.Pozdrav za tebe.I moze svako ko god kaze da smo jadni i da Srbija ne moze da ponudi posao za 30.Caskom ga demantujem.
uh u sta se sve ovo pretvori.Ajd sad vi koji nemate pojma razgulite.Prepoznace se sami ko god ima malo mozga.Prvo u Srbiji ima posla,za 30 35 hiljada,problem je sto je to malo ako hoces da napredujes.Ko kaze da nema posla za te pare,nek se javi nacu mu ja.Ima posla za budalu uvek,da se ne zavaravamo.Drugo ovde imamo sad zene kao sto je gordana 123 sto nikad nije bilo koja visi ovde deset sati dnevno,sve zna i tvrdi nema posla.Lutko ima posla ali ti ne stignes da ga nadjes jer si non stop ovde.Dalje,Rusija je pored svih mana imala smisao,mislim da vise nema.Tj,ne Rusija vec Velestroj,bolje kuci biti za 50 nego na minus 60 za 100
Samo jedna stvar.Svi mi imamo cenu i sve na ovom svetu ima cenu.Mozemo pricati mi i biti prepametni u svojim toplim sobama uz laptopove ali je to cinjenica.Ja kad spakujem svoj kofer,ne ostavljam nikog,nit ima zenu nit decu,i hiljadu puta sam reko.Da imam dete kuci,velestroj me ne bi mogao kupiti.Osmeh mog deteta kad dodjem sa posla Velestroj sa ovim dnevnicama ne moze da kupi.Podrzavam svakog ko se upusti i skidam kapu ko ostavlja decu.Ko me zna ko sam,zna da ovo i mislim,sto puta sam rekao ovo.P.S.gordana123 hvataj se serpe i ne pametuj
...samo se pitam jedno ... da li pojedinci koji podržavaju rad u Rusiji na minus koliko hoćeš za 100 000 din ... znaju kakav je to rad ... da li imaju predstavu kako to izgleda???