Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da si omasio temu,decko je pitao za lekove a ne za alkohol,ja sam to samo usput spomenula jer znam da u firmi pretresaju torbe i radi se alko-test,a licno sam videla da su oduzeli jednom od radnika flase,koje je pokusao da sakrije,pa sto bi se neko dovodio u takvu situaciju,samo dzabe da se bruka pred svima.!
Успут или не успут споменила си, тако да сам дао одговор на коментар о алкохолу. А што се тиче тога да су некоме одузели алкохол наравно да је могуће кад су егоисти. Кад треба носити алкохол за фирму онда је то океЈ, а кад треба за личне потребе онда није океЈ. Зна стара гарда ове фирме како су радици били курири и свако је морао да у торбу стави по коју литру шљивовице, вина, вискија за главешине.. .
Ко је радио у тој ебеној недођији треба му нешто да се мало опусти, а чашица ракије није ништа страшно ни алармантно. Добро је имати и лаптоп, много филмова.. а најважније имати добре цимере. Тим се могу похвалити посебно са двојке и једанаестице..

Poslednja izmena:
Vidim da ti tamo radis godinu dana i da ces raditi jos. Pa zasto i ne bi kada si placen, a znamo i kako i zasto. Zasto se ne predstavis imenom i prezimenom pa da svima bude jasno ko si i zasto si jedini placeni "radnik". HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POZDRAV ZA SIKIMICE I DRUGARE
P.S. Procitaj Dnevnik rubriku drustvo od nedelje tj. danas. I prestanite sa pretnjama nije lepo, za se odgovara krivicno.

Clanak u dnevniku je je odlican samo sto se gospodja katanicka malo prevarila dokaza ima puno a cak i spremnih svedoka koji rade za velestroj koji su spremni da svedoce a to su inzinjeri koji su bili nama nadzor a cinjenica da su radnicima racuni prazni i da nekima nije legla ni jedna uplata je najveci dokaz lopova iz Siv Investa

Clanak u dnevniku je je odlican samo sto se gospodja katanicka malo prevarila dokaza ima puno a cak i spremnih svedoka koji rade za velestroj koji su spremni da svedoce a to su inzinjeri koji su bili nama nadzor a cinjenica da su radnicima racuni prazni i da nekima nije legla ni jedna uplata je najveci dokaz lopova iz Siv Investa
Da to si u pravu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Molim te kazi mi pa zar tamo ima interneta,ja cula da ga ima samo u kancelariji kod sefova,molim te odgovori mi i objasni mi ....ako se secas ja sam te pitala dok si jos bio na sabeti...ja bi volela da i moj muz ima net pa da se cujemo,jel moze preko skajpa...pozdrav...jaoj...ovo sam pitala dorijana greja :D

Malopre sam dobio proverenu informaciju za platu.
Zvali su me iz firme i usput sam pitao za informaciju dali ce danas plata.
Teta mi rece:
Za danas ne zna, ali bi trebalo do kraja nedelje.
To znaci ako ne bude ove nedelje, sleece ce sigurno???
Valjda...
Moguce da ne smeju da kazu.

Podrav svima. Kada se ide u Rusiju kao inzenjer pripravnik gradjevine preko Velestroj Srbija da li si prijavljen tj. da li ide radni staz i kolika plata se moze ocekivati?

Prijavljen i osiguran (u Srbiji) je svaki radnik koji preko velestroja ide u Rusiju.Cak i ako odes na mesec dana bez vize. Plata inzinjera je fiksna (bar mislim) bez obzira na broj radnh sati. Koliko, nazovi i organizuj razgovor. Sve je idividualno sto se tice pocetne plate. Verovatno i zavisi od znanja i iskustva...

Gde ste raja,kako je?Dosli neki novi klinci nova pitanja,nove dileme ali i cini mi se da malo ima i padobranaca,cisto ljudi koji vole da vide svoj post negde vidjen.Valjda kompleksi,sta li je.Mislim postaviti pitanje koje je objasnjeno 400 puta znaci samo da mu nije bitan odgovor.A kome je bitan odgovor,taj je dobro prostudirao forum.Nikom normalnom nije lako ostaviti porodicu i otici u divljinu,pa se taj dobro i informise.U svakom slucaju,pozdrav za stare forumase,dosao sa SABETE nekidan,i Srbija je lepsa nego ikad.

Dobro vece svima na forumu ! Od prilike mesec dana dana sam radio lekarsko za Tjumen,inace sam bravar po struci.Zanimame dali moze neko da mi kaze ako zna ili ima bilo kakvu informaciju dali ce se ici sad u Decembru?Inace cekam od MAJA meseca. :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back