gordana123
Zainteresovan član
- Poruka
- 210
Gde ste bre ljudi,niko nista ne pise,gde ste svi?Pozdravljam sve koji ostaju i sve koji odlaze....pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima! Brat u Kujumbi NPS 1. Kaze, danas hladno! Iznerviran zbog plat... Mnoooogo manja zbog tog prelaska na rublju. Jesu svima skidali ili ponekome? Cuo je da je na Sabeti bio neki kao strajk ali ja ne nadjoh a citala sam od oktobra meseca postove! Zna limneko sta se to desavalo?
Pozdrav svima! Brat u Kujumbi NPS 1. Kaze, danas hladno! Iznerviran zbog plat... Mnoooogo manja zbog tog prelaska na rublju. Jesu svima skidali ili ponekome? Cuo je da je na Sabeti bio neki kao strajk ali ja ne nadjoh a citala sam od oktobra meseca postove! Zna limneko sta se to desavalo?
Od tog strajka 99, 9 posto sigurno nije bilo nista. Da svima je plata manja pocev sa oktobrom ,sve zbog te rublje . Sad rublja malo vratila na normalan kurs pa je bolje . Tek kad bude legla oktobarska plata znace se sta se tu ustvari izdesavalao, navodno sefovi obecavaju ten
Bekut druze o cemu se radi ovo je meil firme jel ima nesto konkretnije o njima sta traze koje profile radnika ???znam da nije posao u rusiji,ali mozda nekome pomogne ovaj link.
contralacrce@gmail.com
pokusajte vi,mene su odbili zbog godina.
sve najbolje
Hvala RoleПричао сам на телефон са том особом што је дала оглас.
Прво не знаш ко је јер нема на маил-у име него нешто - ing.contralacrce, што не знаш шта је (као инг. у ваљда некој фирми). Каже нема плаћања, алииии... потребно је да се преведу документа на Арапски па ако сам немаш некога да преведе има он, а то те онада дође око 3000 и нешто динара. Питам га да се нађемо да му донесем те паре, а он каже нееее... то може преко рачуна па те он онда зове кад будеш требао да идеш и тд.
Тако да ко буде звао ОПРЕЗ! Мени се није дало да даље причам, иако су ако је тачно услови за рад као и сатница добри.
Извини Љиљо, ја и „bekut” скренусмо мало до Африке (Алжир и Ангола) ал` се о`ма врћемо у Сибир, а помислих можда неком буде од користи понека додатна информација.
За ” bakirus” potraži na
Posao u inostranstvu (Alzir / Angola, Beograd)
http://www.oglasibeograd.com/-1/posts/4-ZAPOSLENJE/57-Inostranstvo/
Причао сам на телефон са том особом што је дала оглас.
Прво не знаш ко је јер нема на маил-у име него нешто - ing.contralacrce, што не знаш шта је (као инг. у ваљда некој фирми). Каже нема плаћања, алииии... потребно је да се преведу документа на Арапски па ако сам немаш некога да преведе има он, а то те онада дође око 3000 и нешто динара. Питам га да се нађемо да му донесем те паре, а он каже нееее... то може преко рачуна па те он онда зове кад будеш требао да идеш и тд.
Тако да ко буде звао ОПРЕЗ! Мени се није дало да даље причам, иако су ако је тачно услови за рад као и сатница добри.
Извини Љиљо, ја и „bekut” скренусмо мало до Африке (Алжир и Ангола) ал` се о`ма врћемо у Сибир, а помислих можда неком буде од користи понека додатна информација.
За ” bakirus” potraži na
Posao u inostranstvu (Alzir / Angola, Beograd)
http://www.oglasibeograd.com/-1/posts/4-ZAPOSLENJE/57-Inostranstvo/
a sad, od majke nešto
Tačno Role, OPREZ.....i bilo bi dobro kada bi mogli da prepoznate glas preko mobilnog....možda ste već razgovoarali sa tim osobama u vezi nekih drugih firmi
Od kako sam pročitala ovaj oglas, a svi znamo koliko su ti oglasi opasni, mislim se nešto, a kad se mislim to nikad nije badava...poznato mi je sve to. Zar ne beše Alžir, Angola i još vazdan drugih zemalja na onoj temi Gradjevinski poslovi u inostranstvu?![]()
Majko necu vise o tome,ali vidis i sama koliko su ljudi frustrirani,pa sam samo mislio da pomognem.i dalje cu nastaviti da pomazem onima koji idu za rusiju.
Saveti i preporuke mnogima trebaju,pa cekan na pitanja.:beer:
![]()
Ne on je u firmi Siv Invest..ne znam koliko se tu ceka?
Poštovanje,
Da li znaš kakvi su uslovi u Kuyumbi?
Koliko se dana putuje, da li se zadržava u Moskvi, kako je na gradilištu, koliko ima ljudi, uslovi, itd...
Unapred zahvalan!!!
Niko ne komentarise sto su nam vratili platu u dolare![]()
Zorane dalek je put za kujumbu putuje se dosta let iz Beograda traje nekih dva sata i cetrdeset minutaPoštovanje,
Da li znaš kakvi su uslovi u Kuyumbi?
Koliko se dana putuje, da li se zadržava u Moskvi, kako je na gradilištu, koliko ima ljudi, uslovi, itd...
Unapred zahvalan!!!
Niko ne komentarise sto su nam vratili platu u dolare![]()
To je jedino gradiiste gde nisam bio,ali ovako,putujes do moskve a onda najverovatnije do bratska i odatle vahtom(ruska verzija autobusa)desetak sati do kujumbe.nista dobro nisam cuo o gradilistu jer je zaaaabaceno,nema neta,nema mob.ima hladnoce zimi a komaraca leti.relativno je veliko gradiliste,radi se na dva mesta,ali treba videti i takvo da bi se kasnije cenila ona bolja.na svim gradilistima uglavnom je ista vrsta posla,ali kao i uvek najvazniji su ljudi.sretno
Zorane dalek je put za kujumbu putuje se dosta let iz Beograda traje nekih dva sata i cetrdeset minuta
do Moskve u moskvi se ceka dosta za krasnojarsk let ti traje nekih pet ipo sati onda se ceka voz trans sibirskom zeleznicom do karabule tu se putuje dobrih 12,13 casova od karabule ide vahta to ti je kamion namesten kao autobus snjim putujes do lota 3 na lotu tri bices dan dva onda opet vahtom do lota 2 tj nps 2 kujumba to je najgora deonica puta koja traje od 11 do 15 casova kako ti se zalomi