Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima! Brat u Kujumbi NPS 1. Kaze, danas hladno! Iznerviran zbog plat... Mnoooogo manja zbog tog prelaska na rublju. Jesu svima skidali ili ponekome? Cuo je da je na Sabeti bio neki kao strajk ali ja ne nadjoh a citala sam od oktobra meseca postove! Zna limneko sta se to desavalo?

Pozdrav svima! Brat u Kujumbi NPS 1. Kaze, danas hladno! Iznerviran zbog plat... Mnoooogo manja zbog tog prelaska na rublju. Jesu svima skidali ili ponekome? Cuo je da je na Sabeti bio neki kao strajk ali ja ne nadjoh a citala sam od oktobra meseca postove! Zna limneko sta se to desavalo?

Od tog strajka 99, 9 posto sigurno nije bilo nista. Da svima je plata manja pocev sa oktobrom ,sve zbog te rublje . Sad rublja malo vratila na normalan kurs pa je bolje . Tek kad bude legla oktobarska plata znace se sta se tu ustvari izdesavalao, navodno sefovi obecavaju te neke premije koje ce da ublaze tu tu razliku u rubljama, ili to navodno ne svima vec onima koji zasluzuju , alk opet otom potom videce se tek na plati

Od tog strajka 99, 9 posto sigurno nije bilo nista. Da svima je plata manja pocev sa oktobrom ,sve zbog te rublje . Sad rublja malo vratila na normalan kurs pa je bolje . Tek kad bude legla oktobarska plata znace se sta se tu ustvari izdesavalao, navodno sefovi obecavaju ten

Od tog strajka 99, 9 posto sigurno nije bilo nista. Da svima je plata manja pocev sa oktobrom ,sve zbog te rublje . Sad rublja malo vratila na normalan kurs pa je bolje . Tek kad bude legla oktobarska plata znace se sta se tu ustvari izdesavalao, navodno sefovi obecavaju ten

Hvala Vukasine! Olaksanje je znati da bar oni koju zasluzuju mogu dobiti premije.

Hvala Sandra na informaciji!

Cekam danas da se javi! Pozdrav svima!

Причао сам на телефон са том особом што је дала оглас.
Прво не знаш ко је јер нема на маил-у име него нешто - ing.contralacrce, што не знаш шта је (као инг. у ваљда некој фирми). Каже нема плаћања, алииии... потребно је да се преведу документа на Арапски па ако сам немаш некога да преведе има он, а то те онада дође око 3000 и нешто динара. Питам га да се нађемо да му донесем те паре, а он каже нееее... то може преко рачуна па те он онда зове кад будеш требао да идеш и тд.
Тако да ко буде звао ОПРЕЗ! Мени се није дало да даље причам, иако су ако је тачно услови за рад као и сатница добри.
Извини Љиљо, ја и „bekut” скренусмо мало до Африке (Алжир и Ангола) ал` се о`ма врћемо у Сибир:D, а помислих можда неком буде од користи понека додатна информација.
За ” bakirus” potraži na
Posao u inostranstvu (Alzir / Angola, Beograd)
http://www.oglasibeograd.com/-1/posts/4-ZAPOSLENJE/57-Inostranstvo/

Прво не знаш ко је јер нема на маил-у име него нешто - ing.contralacrce, што не знаш шта је (као инг. у ваљда некој фирми). Каже нема плаћања, алииии... потребно је да се преведу документа на Арапски па ако сам немаш некога да преведе има он, а то те онада дође око 3000 и нешто динара. Питам га да се нађемо да му донесем те паре, а он каже нееее... то може преко рачуна па те он онда зове кад будеш требао да идеш и тд.
Тако да ко буде звао ОПРЕЗ! Мени се није дало да даље причам, иако су ако је тачно услови за рад као и сатница добри.
Извини Љиљо, ја и „bekut” скренусмо мало до Африке (Алжир и Ангола) ал` се о`ма врћемо у Сибир:D, а помислих можда неком буде од користи понека додатна информација.
За ” bakirus” potraži na
Hvala Role :ok:

За ” bakirus” potraži na

a sad, od majke nešto :strika:
Tačno Role, OPREZ.....i bilo bi dobro kada bi mogli da prepoznate glas preko mobilnog....možda ste već razgovoarali sa tim osobama u vezi nekih drugih firmi
Od kako sam pročitala ovaj oglas, a svi znamo koliko su ti oglasi opasni, mislim se nešto, a kad se mislim to nikad nije badava...poznato mi je sve to. Zar ne beše Alžir, Angola i još vazdan drugih zemalja na onoj temi Gradjevinski poslovi u inostranstvu? :think:

a sad, od majke nešto :strika:
Tačno Role, OPREZ.....i bilo bi dobro kada bi mogli da prepoznate glas preko mobilnog....možda ste već razgovoarali sa tim osobama u vezi nekih drugih firmi
Od kako sam pročitala ovaj oglas, a svi znamo koliko su ti oglasi opasni, mislim se nešto, a kad se mislim to nikad nije badava...poznato mi je sve to. Zar ne beše Alžir, Angola i još vazdan drugih zemalja na onoj temi Gradjevinski poslovi u inostranstvu? :think:

Majko necu vise o tome,ali vidis i sama koliko su ljudi frustrirani,pa sam samo mislio da pomognem.i dalje cu nastaviti da pomazem onima koji idu za rusiju.
Saveti i preporuke mnogima trebaju,pa cekan na pitanja.;):beer::D

Ma nije to problem Bekut, samo sam, baš zbog besparice, besposlice i frustriranosti, koja hvata za gušu sve nas, ne samo one koji žele put Rusije trbuhom za kruhom, prosto htela da upozorim sve vas, stare, nove, sa iskustvom, bez iskustva da budu jako, jako oprezni. Drugačije gledam na sve to, od vas koje muka natera da gledate njenim očima. Tuđa zemlja je tuđa zemlja, i čak da uspete da odete, ako nemate valjane papire i firmu koja stoji iza vas, onda je to izuzetno rizično. Tada je najmanji problem što ste ostali bez obećanog novca.
:strika:

Pozdrav svim dobrim ljudima javljam se prvi put.

Prijavio sam se prošle nedelje tj poslao sam mejl za građevinskog tehničara tj za poziciju geodeta. Radim u Autocadu od 1999. godine, radio sam prvo u visokogradnji a onda 6 godina u niskogradnji (mostovi i putevi) i može se reći da imam dobro iskustvo i znanje sa Autocadom.

Da li je neko od vas već radio kao geodet na CAD-u i generalno ako može da napiše kako je tamo.

Na koji mejl ste se prijavljivali, i da li ima neka direkt telefonska linija?

Ja na mejl na koji sam poslao vec 10 dana ne dobijam odgovor a vidim na infostudu danas poslove al ne ono što meni treba.

Majko necu vise o tome,ali vidis i sama koliko su ljudi frustrirani,pa sam samo mislio da pomognem.i dalje cu nastaviti da pomazem onima koji idu za rusiju.
Saveti i preporuke mnogima trebaju,pa cekan na pitanja.;):beer::D

Poštovanje,

Da li znaš kakvi su uslovi u Kuyumbi?
Koliko se dana putuje, da li se zadržava u Moskvi, kako je na gradilištu, koliko ima ljudi, uslovi, itd...

Unapred zahvalan!!!

Ne on je u firmi Siv Invest..ne znam koliko se tu ceka?

Svetlana,bolje ste upuceni jer vidim da vas suprug radi za SIV INVEST,pa bih vas molio da mi napisete nesto vise.Kako isplacuju,posle koliko meseci,akontacije da li daju i u kom vremenskom periodu.Ja bi sad krajem decembra trebao da idem,barem su nam tako rekli.U pitanju je gradiliste u Kujumbi,nps 2.Ima li tamo interneta,signala za mob.Pozzz i hvala unapred

Poštovanje,

Koliko se dana putuje, da li se zadržava u Moskvi, kako je na gradilištu, koliko ima ljudi, uslovi, itd...

Unapred zahvalan!!!

To je jedino gradiiste gde nisam bio,ali ovako,putujes do moskve a onda najverovatnije do bratska i odatle vahtom(ruska verzija autobusa)desetak sati do kujumbe.nista dobro nisam cuo o gradilistu jer je zaaaabaceno,nema neta,nema mob.ima hladnoce zimi a komaraca leti.relativno je veliko gradiliste,radi se na dva mesta,ali treba videti i takvo da bi se kasnije cenila ona bolja.na svim gradilistima uglavnom je ista vrsta posla,ali kao i uvek najvazniji su ljudi.sretno

Poštovanje,

Unapred zahvalan!!!
Zorane dalek je put za kujumbu putuje se dosta let iz Beograda traje nekih dva sata i cetrdeset minuta
do Moskve u moskvi se ceka dosta za krasnojarsk let ti traje nekih pet ipo sati onda se ceka voz trans sibirskom zeleznicom do karabule tu se putuje dobrih 12,13 casova od karabule ide vahta to ti je kamion namesten kao autobus snjim putujes do lota 3 na lotu tri bices dan dva onda opet vahtom do lota 2 tj nps 2 kujumba to je najgora deonica puta koja traje od 11 do 15 casova kako ti se zalomi

To je jedino gradiiste gde nisam bio,ali ovako,putujes do moskve a onda najverovatnije do bratska i odatle vahtom(ruska verzija autobusa)desetak sati do kujumbe.nista dobro nisam cuo o gradilistu jer je zaaaabaceno,nema neta,nema mob.ima hladnoce zimi a komaraca leti.relativno je veliko gradiliste,radi se na dva mesta,ali treba videti i takvo da bi se kasnije cenila ona bolja.na svim gradilistima uglavnom je ista vrsta posla,ali kao i uvek najvazniji su ljudi.sretno

Zorane dalek je put za kujumbu putuje se dosta let iz Beograda traje nekih dva sata i cetrdeset minuta
do Moskve u moskvi se ceka dosta za krasnojarsk let ti traje nekih pet ipo sati onda se ceka voz trans sibirskom zeleznicom do karabule tu se putuje dobrih 12,13 casova od karabule ide vahta to ti je kamion namesten kao autobus snjim putujes do lota 3 na lotu tri bices dan dva onda opet vahtom do lota 2 tj nps 2 kujumba to je najgora deonica puta koja traje od 11 do 15 casova kako ti se zalomi

Putuje se do Moskve,da,ne ceka se dugo u Moskvi u odlasku 4-6 sati (nije mnogo u odnosu na neka mesta gde su ljudi morali da prespavaju u Moskvi).Do Krasnojarska se leti oko 4.5 sata,tu imas pauzu 12 sati,pa vozom 14 (nije Transsibirska zeleznica,daleko je od nje).Dolazis na mesto odakle se ljudi salju na gradilista (ima ih 5 trenutno).Kako ti se zalomi...Do najdaljeg je vise od 15 sati klackanja po sumskom putu...Ali prezivi se,nije toliko strasno kako izgleda kad se ovako cita :-).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back