polovina uplacena po kursu 94-95 a sledeca (oktobarska) ide po rubljama a rublja svaki dan sve manja juce bila 2.1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto se tice danasnje plate obracun je radjen po kursu u septembru kad je i bio obracun za taj mesec neznam da li ste upuceni za to ali vec par meseci tako uplacuju a ne po danasnjem kursu
Neznam zasto svi misle da ce plata biti manja kad bude sad u rubljama zato sto mi nemenjamo rublje u din ko radnici koji rade za Velestroy Moskva kojima je plata na kartice sbr banke jeste da je satnica u rubljima ali je vezana za kurs dolara 36 i satnicu delis sa 36 i dobijes istu u dolarima kao sto smo imali jer nama i dalje uplacuju preko deviznog racuna u dolarima koji oni sami prebacuju na dinarski da nam direktno uplacuju u rubljima morali bi dobijati preko ruske banke i menjati rublju u dinar i tad bi bili u gubitku ja licno jedva cekam oktobarsku platu da se i ta prica razjasni
Pa evo onda neka me neko ispravi
Imad npr 5$ to je 180r + sever
20% to je 216r sat na 280 sati to je60400r x 2 je120800 a da je u $ bilo bi 157000 pa vidite razliku.ne isplati se ljudi,znam,nazalost sam tamo.
Nema ko sta da te ispravlja.ja sam do sada za 300 sati dobio 188000din.sada sa povecanjem od pola dolara po satu treba da dobijem 155000.to je cist gubitak od oko 50000din.pa ko voli neka izvoli
ja ne razumem na osnovu cega u velesstroju dolar racuna se 36 rub.??? Kad njegova trzisna cena oko 50 rub.???
Juce u moskvi u menjacnjicama dolar prodavali za preko 50 rub.!
Ja kazem da ide ovako dobio si satnicu 180 rub delis sa 36 i dobijes 5 dolara sa 20 posto ti je 216 delis sa 36 je 6 dolara i nadam se da sam ja upravu![]()
Ali firma nemoze na racun nase banke da uplati u rubljima vec mora u dolarima
iDa li neko ide u subotu 15.11.2014 za Volgograd preko firme Velestroj?Neprofesijalno od strane pomenute firme je da je obecana satnica bila 4$; a pred polazak su obavestili mog supruga da je sat u rubljima 136R(to je katasrtofaa), interesuje me da li je jos neko imao ovakvo iskustvo sa ovom firmom?
Ja kazem da ide ovako dobio si satnicu 180 rub delis sa 36 i dobijes 5 dolara sa 20 posto ti je 216 delis sa 36 je 6 dolara i nadam se da sam ja upravu![]()
ok ljudi sa vama se netreba raspravljati ko ni sa mojim muzem koji tvrdi isto sto i vi ali ja sam optimista,satnicu 4 dolara imaju pocetnici ali oni koji rade duze imaju dosta vecu samo treba biti strpljiv dok je nedignu vremenom![]()