misirac019
Početnik
- Poruka
- 19
Moj suprug treba da ide u Kujumbu u cetvrtak. Ima li neko informacija kako je tamo nps1?Da li ima interneta?
ja idem isto u cetvrtak nsp1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj suprug treba da ide u Kujumbu u cetvrtak. Ima li neko informacija kako je tamo nps1?Da li ima interneta?
........
za platu
Prvo da imam 450 radnika i posla za njih pola bih vremena provodio u kafaniLepo pise deda je imao
druga vremena dosla, deda je dobijao i do 100 000 franaka casti dok sam ja dobio do 5 kafa, dva rucka i 68 eura casti do sada (taj sto je dedi dao te pare sad ima firmu koja drzi pola gradjevine u francuskoj, prosirila se i kao mobilni operater i placaju oko 12 eura postavku prozora a deda je za tu istu firmu postavljao prozor za 400 franaka (po kupovnoj moci vise od 400 eura)). Nije imao sta da racuna deda davao fiksno
![]()
... nisi pazljivo citala
![]()
Strumfetice draga ...da na Sabeti imam mog divnog i dragog Dekararus83...kod njega je sve pod kontrolom nema nikakvih problema i da te obavestim da i on ostaje...odgledah sa klincima Strumfove pa se setih tebe dok je Strumfeta trckarala za Velikim Strumfom i pevala onu cuvenu njenu pesmicu...
pozdrav za sve
ja idem isto u cetvrtak nsp1
limarKoje vam je zanimanje?
Da li neko ide uskoro za Sabetu?
Idem ja,uplatila sam aranzman......hehe,salim se malo
Cetvrtak 14h ideli jos ko tada