Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo da imam 450 radnika i posla za njih pola bih vremena provodio u kafani :) Lepo pise deda je imao :) druga vremena dosla, deda je dobijao i do 100 000 franaka casti dok sam ja dobio do 5 kafa, dva rucka i 68 eura casti do sada (taj sto je dedi dao te pare sad ima firmu koja drzi pola gradjevine u francuskoj, prosirila se i kao mobilni operater i placaju oko 12 eura postavku prozora a deda je za tu istu firmu postavljao prozor za 400 franaka (po kupovnoj moci vise od 400 eura)). Nije imao sta da racuna deda davao fiksno :)

Ja definitvno ili pisem nekim nepoznatim jezikom, ili vi citate kako Vama odgovara!! Nisam odgovorna za ono sto ti ukapiras, vec za ono sto napisem! Lepo sam napisala -----" A svaka cast i tom vasem knjigovodji koji uspe da obracuna platu pre isteka meseca, ne znam samo kako obracuna radne sate za taj poslednji radni dan .....bolovanje itd , jos ako imas 450 radnika..... Ja iskreno mislim da si ti pomesao malo to, da je deda isplacivao na ruke jer su radili na crno " ------
ZNACI DEDA; a ne ti :)
Drugo, zadnjom recenicom si potvrdio da DEDA isplacivao fiksno, odnosno na ruke, sto znaci da bilo na crno, a to nema veze sa obracunom plata, doprinosa itd........ zato kazna.....MILKA SA KEKSOM od 300gr

Strumfetice draga ...da na Sabeti imam mog divnog i dragog Dekararus83...kod njega je sve pod kontrolom nema nikakvih problema i da te obavestim da i on ostaje...:z;: odgledah sa klincima Strumfove pa se setih tebe dok je Strumfeta trckarala za Velikim Strumfom i pevala onu cuvenu njenu pesmicu...:cao:
pozdrav za sve

konacno solari nikako da odgovors na poruke zabrinula sam se za tebe drago mi da je sve pod kontrolom to je naj bitnije :D

Pozdrav,
Ima li netko informacija o gradilištu GNPS-1 (Zapolarje) kod Novog Urengoja.
Naime, danas sam dobio mail iz Velesstroy-a u kojem stoji: Gradilište na koje ćete biti upućeni je GNPS-1 (Zapolarje) kod Novog Urengoja..

Zahvaljujem na odgovorima!

ljudi hitno mi treba informacija, da li neko ceka nekog sa sabete, mm treba u petak da krene medjutim nije, pa im je receno da imaju helikopter u nedelju ujtru i stizu nocas u po 11 ali nije bilo helikoptera, i ja ne mogu da ga dobijem od juce kad je rekao da nemaju helikopter, od druga sam saznala da su ustvari krenuli sa sabete i da stizu veceras, jel ima neko nekog ko treba da dodje odatle vcrs i da li nesto znate??? Hvala punooo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back