Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pretpostavljam da je u pitanju firma siv invest,ja cekam papire od jula,i cuo sam samo lepe reci za njih,super sto postoji ovaj forum da nozemo da cujemo i druga misljenja i iskustva

O Siv-Investu sve najbolje? Ja sam jos u Sibiru razgovarao sa nekoliko radnika Siv-Investa ali niko ih nije hvalio sto se plate tice. Ta firma jos nikoga nije placala vise od 5$,uglavnom 3,5-4. Ako se nema kud ok je to,sta ces...koliko je to ok,mislim...!!!!!Ali,da ispostuju ljude. A sto se tice prava na lecenje tamo,ja mislim da imaju.Ja licno ne bih preporucio nikome Siv Invest ako ne mora. Pozz

Da se nadovezem, meni je momak preko Siv-investa u julu otisao za Sibir. Lekara imaju na dvojci. On je bio prehladjen i primao je injekcije gore kao i lekove sto je dobio. Sto se plate tice, ocigledno je da kasne, ali koliko sam informisana do 10.10 treba da isplate drugi deo jula i avgust! Sad za satnicu ne znam, koliko je placena, jer mi momak radi u reziji. Njemu je tako vlasnik firme rekao pre par dana. Inace jedan od vlasnika se nalazi vec deset dana gore!

ja sam cekao u velestroju godinu dana,dva lekarska sam odradio jedan o svom a jedan o njihovom trosku,i posle toliko vremena oni mi i dalje nista konkretno ne govore,zato sam i uzeo pasos i predao za firmu siv invest,opet odradio lekarski o svom trosku i naravno jos ceka..:( strpljen spasen :)

ja sam cekao u velestroju godinu dana,dva lekarska sam odradio jedan o svom a jedan o njihovom trosku,i posle toliko vremena oni mi i dalje nista konkretno ne govore,zato sam i uzeo pasos i predao za firmu siv invest,opet odradio lekarski o svom trosku i naravno jos ceka..:( strpljen spasen :)

Sve zavisi sta si po struci. I ja sam bio zvao tog coveka za Siv Invest i meni je tada rekao da bih krenuo za manje od mesec ipo dana jer im trebaju gradjevinari. Oko satnice se nisam dogovorio zato sto ja ne pregovaram preko telefona. Objasnio mi covek sve detaljno,tako da razmisljam. Ne zuri mi se jos,imam posla za sada i ovde. Ali,vidis i sam da kada je plata u pitanju i Velestroj kasni,ali ipak isplacuje.

Hvala Vam svima,kad bi svet imao makar ovoliko dobrote koliko ima na ovom forumu,bilo bi sve mnogo bolje ,sta vise predivno.
Hmmm.ako prezivim tj dodjem ziv,idem na more,9god ga ne vidoh.
Svima Vam zelim sve najbolje i licnu srecu.

napisi preko koje firme tvoj tata radi. Sivinvest valda? Jer ne verujem da u Velesstroju tako nesto moguce... :think:
moj tata je pre tri meseca otisao preko ove firme negde u sibiru je..receno kako ide na 6meseci a viza mu istice za koji dan..platu nisu dobili a izgleda da i nece ..nemaju lekara decko se jedan povredio sam se u kontejneru lecio posto nemaju zdravstvenog radnika..rade od jutra do sutra...tako da neznam sta da ti kazem..tati su rekli dok je bio ovde da je satnica 7dolara tamo kad je otisao receno je da je 3-4 dolara..aj nek je i toliko al da im plate...u policiji su nam reklii da je to klasicna trgovina ljudima..e sad mi se bojimo da nesto preduzmemo...cekamo da vidimo oce se vratiti

Hvala Vam svima,kad bi svet imao makar ovoliko dobrote koliko ima na ovom forumu,bilo bi sve mnogo bolje ,sta vise predivno.
Hmmm.ako prezivim tj dodjem ziv,idem na more,9god ga ne vidoh.
Svima Vam zelim sve najbolje i licnu srecu.

Eee, tako.....:klap: zato i postoji ova tema :strika:
To li ti je za pričanje :rtfm::cistinaocare:
A za more......pa, ja ga nisam videla .....preko 20 godina, godišnji odmor je...ono kad odem na maksimalno 5 dana i kad se vratim dođe mi da se utepam :zcepanje:

sve mogu da shvatim ali da zena cak i laje da bi se dopala nekome ko voli pse :zcepanje:
zanimljivo ovde skroz inace javlja se muz sa Sabete kuka na uslove hranu ali sta da radim kad sam ja to razmazila super ce biti sto kad se vrati i supa iz kesice ce mu biti wau :
pozdrav za sve zene koje CEKAJU svoje muzeve
pozdrav i tebi.muz mi poslao poruku pre par minuta vraca se sa SABETE u nedelju.trebao je tek u decembru.ne znamo sta se desava i zasto se vraca pre vremena.ali se radujemo naravno:D
srecan put svima koji ce biti u nedelju na aerodromu u 22 30h

ovi u siv investu vec mesec dana vicu od prvog pa do tridesetog svaki dan da ce biti plata pa nikako...sutra bi trebali da strajkuju..i to mi nije tata rekao vec drugi covek sa kojim sam pricala..od jula meseca od kad je tamo nista nije dobio..viza istice za nedelju dana tako da se ne lazemo nece od para nista ni biti a svi koji su tamo neka se samo tese....hehe imam druga inpektora koji je pregledao sve i rekao da ova firma vec duze nikako ne posluje sa nasim ljudima..i da ni policija tome nista ne moze ustvari niko..oni tupe da daju pare na ruke a sudu predati slucaj skupo je..

Da se nadoveze i ja za firmu SIv Inves.Moj suprug radi za njih i nedavno je bio prehladjen,i dobio je antibiotike od lekara,a sto se satnice tice pocetna mu je bila 5 $,a pre par dana mi je rekao da su mu digli na 5.5$..nije neko povecanje ali dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back