Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lijep pozdrav ogorčenoj pripadnici ljepšeg spola. U posto koji napisaste postoji mnogo nepravilnosti na koje mi se ne da ukazivati. Ovdje nisam da podcijenjujem, provociram i sl. Zaista je smiješno koliko jala ima na ovom forumu, no sva sreća pa postoji pribranosti kod članova koji dijele i prihvaćaju korisne savjete i time čine ovakve teme korisnim. Ugodan ostatak dana.
Inženjer najvišeg nivoa.

Inzinjeru,sto bi rekla ona ''vasa'' :
"Dobrodosao u klub...sjedi udobno se smjesti''
ne bih ja dalje polemisala...pozzz

Alooo, pa i jesam pozvan na razgovor zato što sam inženjer 'visokog nivoa' kako ti opisuješ taj termin. I zašto je loše očekivati da te netko vani plati 5000$ kada se i tu na balkanu najjači inženjeri plate bez problema 2.500 $.
Taman posla! Nemam ja nista protiv da ti zaradis i mnogo vise od toga! I daj ti Boze! Ali ja procenjujem situaciju realno, jer analizirala to pitanje.

Ja cu ti reci...ono sto znam posto sam ovde jedini najozbiljni covek. Velestroj Moskva placa redovnije od Velestroj Beograd. Posto si inzenjer smestaj ti je bolji nego za radnike,hrana isto tako.odeca,obuca.U svakom slucaju bolje nego radniku. Nisi placen na sat nego na platu. Plata ti je od 3000-5000 dolara. Ne znam tacno koliko kasne sa platom ali mislim da ne kasne toliko kao ovaj nas cuveni Velestroj Beograd. Eto,sta sam znao ja sam ti napisao. Pozz

Tačno je da je plata inženjera fiksna, a ne po satu, a što se cifre tiče, pre će biti da je početna 2.000 USD.

Pocetna ne prelazi 2000 dolara potpuno si u pravu a ista su g...a i Velestroj moskva i beograd

Velestroj Beograd pocetna fixna plata 1800$ Velestroj Moskva 2000$ znaci od najnizeg ranga pa na vise do direktora itd koji dobijaju 3000 pa cak i vise zavisi od ucesca u firmi + sto velestroj moskva isplacuje platu u rubljama a velestroj beograd u dinarima

Poslednja izmena:
Lijep pozdrav ogorčenoj pripadnici ljepšeg spola. U posto koji napisaste postoji mnogo nepravilnosti na koje mi se ne da ukazivati. Ovdje nisam da podcijenjujem, provociram i sl. Zaista je smiješno koliko jala ima na ovom forumu, no sva sreća pa postoji pribranosti kod članova koji dijele i prihvaćaju korisne savjete i time čine ovakve teme korisnim. Ugodan ostatak dana.
Inženjer najvišeg nivoa.

A! To, inzenjere!
Пыщ-пыщ!
:rotf:

Cuj, naozbiljnije kazem - kad citam oglase za zaposlenje na ruskom internetu, nikad nisam videla da neko nudi platu u menedzmentu od 180-200 hiljada rubalja. ajd - 100-110. Tamo, gde placaju 5.000$ ne uzimaju se ljudi sa ulice, t.j. - ovo je plata za menedzera visokog nivoa, odnosno inzenjera... Tako da ne treba lupati gluposti.

Ja sam samo napisao ono sta sam cuo. Zasto inzenjer ne moze imati tu platu,ako jedan obican papucar koji je tamo sef ima platu od 2500 dolara. Ako tvoj muz zaradjuje priblizno 2000 dolara?!!! Ja ne lupam glupost. Ako se tebi ne svidja moj komentar zaobidji me u sirokom krugu. Jel to u redu?

ja mislim da se malo uvede neki red ...umesto da kukate kako nema plate iz rusije...krenite da radite nesto...videcete da se isplati da se ustaje ranije a leze malo kasnije...radite i za manje zarade jer sedeti besposleno i kukati kako nista nije dobro...kako nema para..kako cak ni Rusija nemoze da vas nahrani..je samo cisto cinicki...u kom svetu zivite ako ne vidite sta se okolo vas desava...poplave..glad.bolesti..ratovi... ako vas ovo nista nije zakacilo onda budite srecni jer onda i neznate sta su prave muke...........

ja mislim da se malo uvede neki red ...umesto da kukate kako nema plate iz rusije...krenite da radite nesto...videcete da se isplati da se ustaje ranije a leze malo kasnije...radite i za manje zarade jer sedeti besposleno i kukati kako nista nije dobro...kako nema para..kako cak ni Rusija nemoze da vas nahrani..je samo cisto cinicki...u kom svetu zivite ako ne vidite sta se okolo vas desava...poplave..glad.bolesti..ratovi... ako vas ovo nista nije zakacilo onda budite srecni jer onda i neznate sta su prave muke...........

Da li je tebi cinički SRBINE da tražiš svoje što si zaradio ili kako ti kažeš ''krenite da radite nešto'' jel to misliš za đabe bez para. Zato SRBIJA i propada kada ima ljude koji misle tako ko ti pa se teši da ''ima i gore!!! '' Jel si ti bio u RF i radio kada lupaš tako nešto? Da li si ti radio na -60 i da ti ne postavljam još pitanja jer vidi se da si neki teški PROVOKATOR.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back