goran_step
Početnik
- Poruka
- 4
ja bih te molio za neki kontakt jako sam zainteresovan za posao u rusiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kosta molio bih te za neki kontakt, treba mi posao rado bih isao u rusiju ,keramicar sam po struci,citam i pisem italijanski i solidno govorim francuski
dalice plata danas!!!!!!!!
willenii to si upravu!sada opet vracaju izjednom platu!ja bi bila zahvalna da puste danas!0111655977 zovi budi uporan ili idi direktno surcinski put 1z
- - - - - - - - - -
To vise niko nezna kako su pomerili od 25 do 26 obracune sada jos vise kasne obicno su drugi deo davali 20-og mozda bude danas mozda ne a mozda i sutra bilo bi vreme da vise puste drugi deo uplate
willenii to si upravu!sada opet vracaju izjednom platu!ja bi bila zahvalna da puste danas!
tako mi juce rece muz da su im rekli on je trenutno u kujumbi!A to kada ce vratiti da bude cela uplata tesko da ce to ikada biti u to vise neverujem ,moze im se kako zele da pustaju uplatu
To je sve rekla-kazala i svako gradiliste ima neku svoju pricutako mi juce rece muz da su im rekli on je trenutno u kujumbi!
dalice plata danas!!!!!!!!
I ja se to pitam...
Ima li neko neke informacije sto se tice plate?
ja nemam ali me nerviraju..opet su poceli da s...
Sta su vam tamo rekli?Danas sam bio u Velestroju, 7-8 ljudi je otišlo uglavnom na Kujumbu.. ja bio sa još par ljudi na razgovoru, jedan došao bez pasoša, drugi da bude pomoćnik molera, "pretpostavljeni" na razgovoru popizdeli, pa i meni rekli dođi za 2-3 meseca ali da im se prijavim kao tesar ( i to sam radio).. ali doći neću... Bez veze izgleda treba imati debele živce da se načekaš da odeš, kontaktiraću i druge firme.
Danas sam bio u Velestroju, 7-8 ljudi je otišlo uglavnom na Kujumbu.. ja bio sa još par ljudi na razgovoru, jedan došao bez pasoša, drugi da bude pomoćnik molera, "pretpostavljeni" na razgovoru popizdeli, pa i meni rekli dođi za 2-3 meseca ali da im se prijavim kao tesar ( i to sam radio).. ali doći neću... Bez veze izgleda treba imati debele živce da se načekaš da odeš, kontaktiraću i druge firme.
Lepo nazvala i pitala kakve su sanse da plata bude danas i teta mi rekla "plata ce biti do kraja nedelje,ne verujem da ce biti danas". Eto.
Karta mi je napokon kupljena. Imam let u petak ujutru u 6 i 30...