Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kosta molio bih te za neki kontakt, treba mi posao rado bih isao u rusiju ,keramicar sam po struci,citam i pisem italijanski i solidno govorim francuski

0111655977 zovi budi uporan ili idi direktno surcinski put 1z

- - - - - - - - - -

dalice plata danas!!!!!!!!

To vise niko nezna kako su pomerili od 25 do 26 obracune sada jos vise kasne obicno su drugi deo davali 20-og mozda bude danas mozda ne a mozda i sutra bilo bi vreme da vise puste drugi deo uplate

Danas sam bio u Velestroju, 7-8 ljudi je otišlo uglavnom na Kujumbu.. ja bio sa još par ljudi na razgovoru, jedan došao bez pasoša, drugi da bude pomoćnik molera, "pretpostavljeni" na razgovoru popizdeli, pa i meni rekli dođi za 2-3 meseca ali da im se prijavim kao tesar ( i to sam radio).. ali doći neću... Bez veze izgleda treba imati debele živce da se načekaš da odeš, kontaktiraću i druge firme.

Danas sam bio u Velestroju, 7-8 ljudi je otišlo uglavnom na Kujumbu.. ja bio sa još par ljudi na razgovoru, jedan došao bez pasoša, drugi da bude pomoćnik molera, "pretpostavljeni" na razgovoru popizdeli, pa i meni rekli dođi za 2-3 meseca ali da im se prijavim kao tesar ( i to sam radio).. ali doći neću... Bez veze izgleda treba imati debele živce da se načekaš da odeš, kontaktiraću i druge firme.
Sta su vam tamo rekli?

moj otac je isao na probni rad u maju i otisao je jutros u tjumen. ne gubi nadu, sto se tice zivaca breba imati debele :) samo strpljenja...

Ljudi trebam vasu pomoc.
Ubrzo, za par meseci se selim da zivim u Kazan.
Po struci sam diplomirani inzenjer gradjevine, sa nekih 13 godina
iskustva u projektovanju i izvodjenju mostova i objekata u niskogradnji.
Ko od nasih ima da radi u Kazanu, da mu treba neko poput mene,
a da to ipak bude na iole obostrano zadovoljstvo.
Pitam samo za Kazan, jer ce mi tu biti i porodica.
Hvala unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back