Mir,tisina jos samo pticice da pocnu da pevaju. Nego,sta li je sa Sreckom,zna li neko? Jel covek putuje ili je odustao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam odustao letim u sredu
Ma raspolozenje je dobro koliko moze da bude...KAd je napolju +5 i kisa pada.. :-D Ali to je surova realnost,sve sto sam rekao...Greška je to bila. Trustnoone svaka cast za raspoloženje od jutros! Malo smo se smrzli od kise.... Na Sabetti pada sneg,brrrrtr, tata kaze nije hladno, optimizam na nivou!!!! :-D
Srecan put druze,sve najbolje!!Cuvaj se!da u nps2 kujumbu
da u nps2 kujumbu
da u nps2 kujumbu
moze li mi neko reci ukratko sta znaci to nps1,nps2,nps8......?hvala
Ja sam danas konacno odustao od Velestroja.Zvao sam ih jutros,malo sam popricao sa doticnom i na kraju sam joj rekao odlucno:-JA ODUSTAJEM,i hocu svoja dokumenta zajedno sa resenjem o Otkazu da mogu da se prijavim na birou rada. I naravno,prekinuo sam vezu.
Moj muz je trazio da mu vrate pasos i sutradan ujutru su ga zvali da ga pitaju da li zeli da ide,a pasos vec poslali.Onda je vratio pasos u firmu i cekao 4 meseca da mu srede papire,ali je na kraju ipak otisao.Radnu knjizicu nece da salju,po nju moras da dodjes,tako su bar nama rekli.A na kakvo resenje o otkazu mislis,zaposlen si kod njih samo dok si na gradilistu,to sto tamo stoje tvoja dokumenta nema nikakve veze.Ja sam danas konacno odustao od Velestroja.Zvao sam ih jutros,malo sam popricao sa doticnom i na kraju sam joj rekao odlucno:-JA ODUSTAJEM,i hocu svoja dokumenta zajedno sa resenjem o Otkazu da mogu da se prijavim na birou rada. I naravno,prekinuo sam vezu.
moze i uz kaficuvise nije Kujumba u pitanju nego Sabeta,svasta ruznog i lepog se pise o tom gradilistu,ako neko ima sta pametno da mi napise.....moze i u pp.....hvala
ima li posla za limare i sve vezano za krovove?.....za odlazak preko velestroja....
moze i uz kaficu![]()
Koliko vec cekas papire?
Moj muz je trazio da mu vrate pasos i sutradan ujutru su ga zvali da ga pitaju da li zeli da ide,a pasos vec poslali.Onda je vratio pasos u firmu i cekao 4 meseca da mu srede papire,ali je na kraju ipak otisao.Radnu knjizicu nece da salju,po nju moras da dodjes,tako su bar nama rekli.A na kakvo resenje o otkazu mislis,zaposlen si kod njih samo dok si na gradilistu,to sto tamo stoje tvoja dokumenta nema nikakve veze.
vise nije Kujumba u pitanju nego Sabeta,svasta ruznog i lepog se pise o tom gradilistu,ako neko ima sta pametno da mi napise.....moze i u pp.....hvala
Ja sam trebao da idem tamo,ali od danas do sutra pa dok nisam zatrazio papire. Sutra idem po njih jer nece da mi ih salju. Sabeta ti je ok gradiliste na neki nacin. Smestaj od 4 coveka...sve je novo. Ima trenutno neke tenzije sa poslom ali ide zima pa ce i oni malo da se smire,nadam seZnam da nema interneta,signala sa mob ima. Ostalo ne znam. Mogao bi neko vise da ti napise,pozz