Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav za sve forumase i jedno pitanje! Zna li neko nesto o firmi Juventaprojekt Moskva,posto bih trebao da idem za dvadesetak dana da radim za njih.Imaju ozbiljan sajt i radili su ozbiljne projekte,ali nemogu nigde da nadjem nekog ko je tamo radio ili radi, da cujem iskustva ,inace imaju i predstavnistvo i u Beogradu.Unapred zahvalan!!!

Greška je to bila. Trustnoone svaka cast za raspoloženje od jutros! Malo smo se smrzli od kise.... Na Sabetti pada sneg,brrrrtr, tata kaze nije hladno, optimizam na nivou!!!! :-D
Ma raspolozenje je dobro koliko moze da bude...KAd je napolju +5 i kisa pada.. :-D Ali to je surova realnost,sve sto sam rekao...
da u nps2 kujumbu
Srecan put druze,sve najbolje!!Cuvaj se!

moze li mi neko reci ukratko sta znaci to nps1,nps2,nps8......?hvala

NPS-ke (Naftna Propusna Stanica) su gradilista i svaka ima svoj broj. S tim da svaka trasa ima svoju NPS1, NPS2 itd.
Sto se tice limara nazovi velestroj i pitaj. Prelistaj malo poruke unazad i naci ces brojeve telefona,. Mozes i izguglati uvek se pojavi neki njihov oglas sa brojevima...

Ja sam danas konacno odustao od Velestroja.Zvao sam ih jutros,malo sam popricao sa doticnom i na kraju sam joj rekao odlucno:-JA ODUSTAJEM,i hocu svoja dokumenta zajedno sa resenjem o Otkazu da mogu da se prijavim na birou rada. I naravno,prekinuo sam vezu.

Ja sam danas konacno odustao od Velestroja.Zvao sam ih jutros,malo sam popricao sa doticnom i na kraju sam joj rekao odlucno:-JA ODUSTAJEM,i hocu svoja dokumenta zajedno sa resenjem o Otkazu da mogu da se prijavim na birou rada. I naravno,prekinuo sam vezu.
Moj muz je trazio da mu vrate pasos i sutradan ujutru su ga zvali da ga pitaju da li zeli da ide,a pasos vec poslali.Onda je vratio pasos u firmu i cekao 4 meseca da mu srede papire,ali je na kraju ipak otisao.Radnu knjizicu nece da salju,po nju moras da dodjes,tako su bar nama rekli.A na kakvo resenje o otkazu mislis,zaposlen si kod njih samo dok si na gradilistu,to sto tamo stoje tvoja dokumenta nema nikakve veze.

ima li posla za limare i sve vezano za krovove?.....za odlazak preko velestroja....

Limara treba...Svi objekti ne racunajuci rezervoare se rade od sendvic panela,tako da opsivanja,motaze i sl. ima koliko hoces.Negde se radi sa gotovim elementima,negde se prave na licu mesta.
Srecno u potrazi...I ako Bog da da krenes,jednu stvar ne zaboravi.Svoj alat (makaze bar).Reci ce ti da ima na gradilistu sve,a u stvari imaju decije igracke od makaza,koje misu ni za gipsare,a kamoli za neki ozbiljniji posao....

Moj muz je trazio da mu vrate pasos i sutradan ujutru su ga zvali da ga pitaju da li zeli da ide,a pasos vec poslali.Onda je vratio pasos u firmu i cekao 4 meseca da mu srede papire,ali je na kraju ipak otisao.Radnu knjizicu nece da salju,po nju moras da dodjes,tako su bar nama rekli.A na kakvo resenje o otkazu mislis,zaposlen si kod njih samo dok si na gradilistu,to sto tamo stoje tvoja dokumenta nema nikakve veze.

Jeste,sad su me zvali,ne moze da mi salju postom moram licno da idem zbog nekih potpisa. A bez resenja o prethodnom zaposlenju ne mozes da se prijavis na birou rada,tako su mi rekli iz biroa. Znaci,oni moraju da ti daju to resenje da vise nisi njihov radnik i da mozes da se ponovo prijavis na biro.

vise nije Kujumba u pitanju nego Sabeta,svasta ruznog i lepog se pise o tom gradilistu,ako neko ima sta pametno da mi napise.....moze i u pp.....hvala

Ja sam trebao da idem tamo,ali od danas do sutra pa dok nisam zatrazio papire. Sutra idem po njih jer nece da mi ih salju. Sabeta ti je ok gradiliste na neki nacin. Smestaj od 4 coveka...sve je novo. Ima trenutno neke tenzije sa poslom ali ide zima pa ce i oni malo da se smire,nadam se :) Znam da nema interneta,signala sa mob ima. Ostalo ne znam. Mogao bi neko vise da ti napise,pozz

Ja sam trebao da idem tamo,ali od danas do sutra pa dok nisam zatrazio papire. Sutra idem po njih jer nece da mi ih salju. Sabeta ti je ok gradiliste na neki nacin. Smestaj od 4 coveka...sve je novo. Ima trenutno neke tenzije sa poslom ali ide zima pa ce i oni malo da se smire,nadam se :) Znam da nema interneta,signala sa mob ima. Ostalo ne znam. Mogao bi neko vise da ti napise,pozz

hvala puno,ako ima i nekoga ko se vratio sa Sabete da napise nesto najnovije.Znaci kostace pored svega jos i mobilni,mogu misliti koje su cene poziva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back