Zna li neko sta je to Gorodok, ili gde je?
Gradiliste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko sta je to Gorodok, ili gde je?
Gradiliste.
zdravo svima, dobio sam radnu vizu i stiglo mi je prisaglasenje 20.08. u velestroju su mi rekli da cekam avionsku kartu i da idem u roku od 10 dana. zvao sam ih pre neki dan da se informisem o odlasku i rekli su da cekaju poziv sa nekog gradilista gde su im potrebni radnici. inace sam bravar. ali jos uvek nista! ima li ko nekih informacija
Uh daj Boze da dobiju signal da se gledamo![]()
cekali neko da krene za magadan meni je stiglo priglasenje sada cekam da mi jave kada krecem
Ni ja nisam otišla
U poslednje vreme svašta sam čula za Tjumen. Kažu da je tamo "raspuštena banda" i javašluk. Kažu da se tamo mnogo pije i sl. Da li je moguće?![]()
Moj suprug je dobio priglasenje 16.08....viza mu pocela da tece 20.08.a otisao je 03.09.Nisam ti nesto pomogla ali sada mogu samo to da ti kazem,inace cekao je puno...7,8 meseci.Isto je bravar.Strpljenja samo i bice sve u redu.Pozdrav.
Dragi forumasi dobar Vam dan zelim! Opet vas zovem u pomoc.... Da li neko zna kakvo je to gradiliste severnije od Sabette, na obali mora, koje je mozda i u polarnom krugu???
Srecko,pa ti jos nisi otisao? Ja mislim da se oni igraju sa tobom. Zar nisi trebao da si otisao sad treceg,prekjuce?
Srecko,pa ti jos nisi otisao? Ja mislim da se oni igraju sa tobom. Zar nisi trebao da si otisao sad treceg,prekjuce?
Meni je na razgovoru rečeno da su pravila veoma oštra i strogo sankcionisana.
Rečeno mi je da je alkohol strogo zabranjen, da se često rade alko testovi,
da je disciplina osnov firme i da firma neće da dozvoli negativan renome.
Zato i jesam u čudu kada čujem takve stvari.
nisam otiso sutra cu u firmu da vidim kako stoje stvari pa mozda povucem dokumente cekam skoro godinu dana to je bas zezanje
Sabeta je najsevernije gradiliste na obali mora pa NPS1 i NPS2 su malo juznije ali sva tri gradilista su u severnom polarnom krugu
Ako sam dobro razumeo,Garadok je prostor na gradilistu gde su radnici smesteni u opstezitija
Najnovije informacije sa Sabete:
Price su bile tacne da je tamo haos, nesmes biti bolestan duze od dva dana ili otkaz, situacija je napeta kao kisobran pljuste otkazi kao kisa...
Slazem se sa tobom... ali kazem kakva je tamo trenutna situacija...Ja imam prijatelja tamo,doduse nismo se culi 10-tak dana,ne znam sta se desava. Ali,da li neko moze da ti zabrani da budes bolestan? Ok,dobijes otkaz,vracaju te kuci,trazis zdravstvenu knjizicu,porazgovaras sa svojim lekarom,odradis dobar poslic sa lekarskom komisijom,i da vidimo ko koga tu zajebava. Pa ce da plate kao da si radio. A da ne pominjem inspektorat rada...o ho ho!!! Dok sam radio ovde kod nas za jednog preduzetnika,i imao sam neku povredu on me ucenio. To ga je kostalo 15.000 e,zbog samo 20 dana bolovanja sto nije hteo da mi prizna.
kako da imas inostranog radnog staza kada si prijavljen ovde kao ovde da radis i uplacuje ti se pezisko na 55000 hiljade din tako inostrani staz zaboravi
Slazem se sa tobom... ali kazem kakva je tamo trenutna situacija...