Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala na ovim recima,puno mi znace,i ja tako mislim da ce sve biti lakse za koji dan.Kad uspostavimo neku vezu mislim kad saznamo kada i kakocemo se cuti,i da se on tamo malo uklopi,privikne.Kupio je rusku karticu,javljao se nocas,sad je jos u putu za gradiliste,baterija prazna na telefonu....bice valjda sve ok.Pozdrav.

Pozdrav!!!

Da li jos neko zna koliko su rigorozni na lekarskom pregledu, ako neko ima malo povisene trigliceride?
Nemoguce je da svi koji su otisli imaju analize apsolutno u granicama normale.
Jos necije iskustvo sa lekarskog, st ase sve analizira?

Unapred hvala!

Pozdrav .Gospodine Zorane svi rezultati moraju sa lekarskog da vam budu u granicama normale,nikako povisene vrednosti,ipak idete u stranu zemlju i oni nece rizik.Na zalost nije to zemlja Srbija.A koliki su vam trigliceridi?
Pozdrav!!!

Da li jos neko zna koliko su rigorozni na lekarskom pregledu, ako neko ima malo povisene trigliceride?

Unapred hvala!

Pozdrav!!!

Unapred hvala!
Pregledaju te od glave do pete... Sve mora da bude u granicama....Pgotovo ko ide na Sabetu zbog pritiska...

Da li mi neko moze reci da li je ovo uplacena plata za pola meseca,kao i poslednje dve?Posto imam 10 radnih dana u mesecu,pa onda bolovanje u Srbiji,neznam koliko se racuna bolovanje,al u svakom slucaju mi se neslaze da je cela plata,pa jos jednom pitam da li neko zna jeli ovo pola plate...?Hvala unapred na odgovoru.

Dobar dan.Ja ne znam,ne mogu da ti pomognem.Cisto samo da ti se javim.Moj muz je na gradilistu Gok Pavlik.Magadan.A koliko je to udaljeno od Sabete pojma nemam.Pozdrav tebi.

Hvala na javljanju. Veoma je udaljeno, dve suprotne strane Rusije. Ja sam mislila da oko Sabette postoji samo jedno gradiliste, ali nije bas tako. Nek se javi neko ako zna gde je to jos severnje ( mozda i na kraju Yamala?)...

zdravo svima, dobio sam radnu vizu i stiglo mi je prisaglasenje 20.08. u velestroju su mi rekli da cekam avionsku kartu i da idem u roku od 10 dana. zvao sam ih pre neki dan da se informisem o odlasku i rekli su da cekaju poziv sa nekog gradilista gde su im potrebni radnici. inace sam bravar. ali jos uvek nista! ima li ko nekih informacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back