Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo je stanje u tjumenu,suprug sutra uvece ima let za moskvu pa onda za tjumen,kakva je mreza za mob,internet,ako moze malo informacija❔hvala puno❗

Ok je stanje ali prebacuju radnike na druga gradilista, malo ce ih ovde ostati, mreza za mob je ok, internet se hvata preko ruske kartice i komunikacija je sasvim zadovoljavajuca, viber, skajp....civilizacvija je, sto je najbitnije

Danijela tesara treba i armirača neograničeno ali moram proveriti.Javi mi se na pp.Samo moram da te na vreme upozorim da ruskinja koja bira radnike ne voli milku sa jagodama vec "milojka "u opancima.Pod hitno sa treningom da kreneš jer mora da ti čovek bude u dobroj formi ako misliš da bude primljen u tim.Izvini Moram da se malo našalim jer vidim da ste svi nešto nadrndani danas?!

E koji sam ja maler radili nam kablovsku u ulici i nisam imala internet do juce tako da sam kasno videla tvoje poruke.
MA ruskinje su meni mali problem da ti kazem a za muza ne brinem mali je istreniran tako da ja kad ga saljem za rusiju spakujem mu DUREX opremu da mi mali ne ozebe hahahah.Juce smo zvali Zorana ali nedostupan zakasnili smo ili ako ima neki drugi broj ti mi pusti u pm.Hvala Pozz

E koji sam ja maler radili nam kablovsku u ulici i nisam imala internet do juce tako da sam kasno videla tvoje poruke.
MA ruskinje su meni mali problem da ti kazem a za muza ne brinem mali je istreniran tako da ja kad ga saljem za rusiju spakujem mu DUREX opremu da mi mali ne ozebe hahahah.Juce smo zvali Zorana ali nedostupan zakasnili smo ili ako ima neki drugi broj ti mi pusti u pm.Hvala Pozz

:zcepanje: u pm :super:

Jelena2011 i moj suprug je otisao pre nekoliko dana, ne znam tacne informacije za mesta koje pominjes, ali znam da komunikacija prvih par dana nije uvek sjajna.
nekada, kao sto se desilo sa mojim suprugom, ne bude signala i po citav dan, ali su me utesili dobri ljudi sa ovog foruma rekavsi da je to normalno i da im ponekad treba koji dan da uspostave internet veze i
podele im ruske kartice za mobilni sto se i desilo

znam da nisu mnogo precizne informacije, ali nadam se da bar malo pomaze

tamo je uzas.niko im nece deliti kartice a internrt i kantinu mogu samo da sanjaju.ja sam bio tamo

Da li je neko bio na Kujumbi i moze li mi sta reci o gradilistu, koliko se radi, satnici, svaka informacija dobro dosla!

Ljudi, ja sam ovde nova ali bih zaista cenila ukoliko neko moze da mi pomogne.
Suprug je otisao 26.07. na put za NPS1, ali vec citav dan ne mogu da stupim u kontakt sa njim, poslednje sto znam jeste da je sleteo u novi urengoj i da tamo ceka prevoz helikopterom do gradilista.
Htedoh da pitam da li je uobicajeno da i telefonska i internet komunikacija bude u prekidu?

Hvala unapred svima koji su voljni i mogu da pomognu

tamo nema signala a ni internena,ponekad na mestina nadje se za sms

Kakvo je stanje na NPS 2, N.Urengoj? Prica se da ce da me sele tamo pa bih da se raspitam. Jel ima signala za net, mobilni? Sta treba da ponesem iz civiliyacije (Tjumena)? Svako ovde ima drugacije info

Meni je momak tamo.U samom selu(spavaona) nema signala ali na terenu da.Njemu stižu poruke i na nas 063 i ruki br.Neta ima samo u kancelariju i to koliko sam razumela satelitski.A sto se osnovnih stvari tice,nesto protiv ujeda insekta OBAVEZNO.Imaju neke musice tamo,iyujedaju svako novo meso :per:
Pitaj konkretno sta te zanima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back