Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.Iz Zagreba sam,primljen sam u Velestroj kao automehaničar,početak rada bi bio sredinom 9.mjeseca ili kad već papiri budu gotovi.Zanima me kakva je to stvar oko plaćanja,ni sam neznam jel da prihvatim posao jer mi nije ni na kraj pameti da radim bez plaće ni kući a kamo li u Rusiji.I još nekoliko pitanja ako nije problem,kakvi su uvjeti mehaničarima gore,jel moguća ikakva komunikacija sa svojima i koliko se čeka na stvarni početak rada nakon što se dobije viza?Hvala svima unaprijed na info.
Moj muz je u velesroju 2 godine i dobija redovno platu..nekad se desi da kasni desetak dana ali bude....internet negde ima negde nema,zavisi od gradilista ali se mi snalazimo i cujemo jako cesto..sve u svemu nije lose...pozdrav

pozdrav svima na foruma,danas mi se opet javila sa fiksnog iz firme fina gosp. i rece mi da nesmem biti iskljucen sa mreze i da mora tel. biti uvek uz mene ,znaci za 20-tak dana se krece ali me malo zbunila kad sam je pitao za lekarski ,kaze javicemo.Kako sam svatio lekarski se zakazuje i salje u odredjeni termin.Pitao bih uvazene ucesnike foruma jel moguce da izostane lekarski ili se to obavlja par dana pred put kad zakazu ,kakva su iskustva,unapred zahvalan i dalje zbunjen..

pozdrav svima na foruma,danas mi se opet javila sa fiksnog iz firme fina gosp. i rece mi da nesmem biti iskljucen sa mreze i da mora tel. biti uvek uz mene ,znaci za 20-tak dana se krece ali me malo zbunila kad sam je pitao za lekarski ,kaze javicemo.Kako sam svatio lekarski se zakazuje i salje u odredjeni termin.Pitao bih uvazene ucesnike foruma jel moguce da izostane lekarski ili se to obavlja par dana pred put kad zakazu ,kakva su iskustva,unapred zahvalan i dalje zbunjen..
muz bio na lekarskom 4 ili 5 jula. Sada ceka vizu ili sta vec... Jos uvek nista od putovanja.. :( Svakome kazu da putuju za 10-15 dana, al kao pravilo, ljudi cekaju po 4-6 meseci.. ponekad i duze...

:brus: cao svima ja sam nova noj muz je otisao u Kujumbu! Dali tamo ima signala za ruske brojeve telefona,zovem ga pa je nedostupan!
Signala za ruske brojeve ima.....

Inkognitomala Dali mi je muz dobro?Moj muz je Jovan Babic!
Duso... samo mi objasni....a sto mene pitas za svog muza????:manikir:

Inkognitomala dali si dobila kafu koju je trebao moj muz Jovan da donese! Neznam dali je stigao u Kujumbo?
Nije jos stigla kafa.....
:besna:
Nasli smo ga.... jos nije krenuo na NPS2...ima gde da spava i sta da jede.... signala i ima i nema, polako, strpi se, javice se... ziv je i zdrav.
:manikir:

Kod lekarskog nemas pravila,ne moras ni jedan da radis,mozes samo jedan a mozes i dva.Ako si 006 radices ga verovatno,i kad stigne priglasenje oni tako obavestavaju budi dostupan ides uskoro,treba viza da se udari i karta da se kupi.Ako zatreba lekarski javice ti.Fora je u tome da ta sto ti javlja za priglasenje ne zna za lekarski,da li si radio,jel treba da radis i bla bla.Sto znaci dobro ti je rekla.Racunaj 20 dana od dana kad te zvala da je priglasenje stiglo.I kazem ako si 006 i nisi lekarski odradio ocekuj prvo poziv za lekarski.Moze sutra moze sa pet dana.

ja za dva tri dana idem na sabetu vidim ima dosta ovde ljudi koji idu ali nije na odmet da kazem,ako nekom nesto treba da se ponese nek se javi.Ja sam iz NS.Ali nije to ni bitno,da se resiti i ako ste dalje.Nemoj samo fore sladoled da nosim i slaninu nekom ili kore za gibanicu.Zna se sta je nuzno i da je lagan paket.pozz svima

posalji mi broj od te firme ALK
Ja sam na ovom forumu pisao i upozoravao nase ljude koji zele da rade za ALK++ da ne traze nikakvog SLAĐANA, ZORANA VUKSANA i druge jer ce biti prevareni i izigrani Svi oni traze novac od vas da bi vas poslali u Rusiju.Uzmu vam novac posalju vas a onda radite kao crnci mesec dva tri i neplate vam.Vec ako zelite da radite u ALK++ nazovite BISKU koja je u Novom pazaru i posle obavljenog razgovora ona vas bez ikakvog placanja upucuje u firmu TO JE SIGURAN ODLAZAK I POVRATAK BEZ PROBLEMA.

ja za dva tri dana idem na sabetu vidim ima dosta ovde ljudi koji idu ali nije na odmet da kazem,ako nekom nesto treba da se ponese nek se javi.Ja sam iz NS.Ali nije to ni bitno,da se resiti i ako ste dalje.Nemoj samo fore sladoled da nosim i slaninu nekom ili kore za gibanicu.Zna se sta je nuzno i da je lagan paket.pozz svima

Koliko vidim iz prethodnog pisanja, svi koji idu u tom pravcu imaju dozvoljeno manje kg da nose. Firma refundira, ali bas da ti placas teret preko 10kg i da nosis drugima...

Koliko vidim iz prethodnog pisanja, svi koji idu u tom pravcu imaju dozvoljeno manje kg da nose. Firma refundira, ali bas da ti placas teret preko 10kg i da nosis drugima...

Gde si druze,kako si?Ovo o smanjenju kg se prica vec odavno,to me je drugar upozoravao i prosli put kad sam kretao pa sam bez problema isao sa 23 kg.Tako da sam i sad letimicno pogledao.Mislim da to nema veze sa destinacijom vec sa necim drugim ali nisam siguran.Znam kako je kad ti fali neki lek ili obicna kafa ili cigare ili tako nesto sto ne mozes da kupis tamo a neophodno ti je jbg.I onda kad razumem sebe razumem i druge.Zato sam i naveo da ponuda nije za neke gluposti,ne bi trebao da navodim ali ima nas raznih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back