Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima .
danas su me zvali da idem na razgovor u petak u velestroju.
za maler imam sudski poziv bas tad i sad neznam sta da radim ja sam zenskoj rekao da sam sprecen ali je ona rekla da ce rusi biti samo tog dana tamo,
Konkurisao sam za rukovaoca betonske baze,
posto ovde vidim da ima iskusnih ljudi koji su vec bili imam pitanje za koliko vremena odluce kog izaberu ili odmah kazu posto mi je i pasos istekao.

Ljudi, ja sam ovde nova ali bih zaista cenila ukoliko neko moze da mi pomogne.
Suprug je otisao 26.07. na put za NPS1, ali vec citav dan ne mogu da stupim u kontakt sa njim, poslednje sto znam jeste da je sleteo u novi urengoj i da tamo ceka prevoz helikopterom do gradilista.
Htedoh da pitam da li je uobicajeno da i telefonska i internet komunikacija bude u prekidu?

Hvala unapred svima koji su voljni i mogu da pomognu

postovanje svima na forumu.Vec duze vreme pratim i mogu reci za svaku pohvalu,moze se stosta saaznati i nauciti na forumu krstarice ,slicno kao nova aplikacija na google earth-u tzv. street wiev sa kojom nemoras fizicki biti na nekom mestu ,recimo ja sam sa ovom aplikacijom pogledao gde se radi lekarski za velestroj tj. Maglajska .Zgodno je i to sto se moze pogledati bilo koji grad u rusiji koji ima snimnjen street wiev(ulicni pregled kamerom) i naravno to je vec druga prica,kao da ste bili u tom gradu ,poznata vam je svaka rupa na asfaltu,mogu samo reci ,odusevljen,zaista mocno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back