Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E tamo je moj muz....kreveti dobri,hrana dobra...ali u prodavnici nista nema i to sto ima je skupo...npr.75gr.kafe kosta oko 1000 din,cigarete nekad ima nekad nema...interneta nema,samo ruska kartica u telefonu nasa nema domet...ja ga zovem od fiksnog tel.a racun kad stigne videcemo...pozz

Uzmi telenor karticu,za 120 din aktiviras ino poziv koji ti vazi mesec dana i pricas sa muzem oko 8 din minut.Nemoj zvati sa fiksnog bice jeftinije da je ostao kuci,ja sam jedan mesec pukla 8000 za fiksni,cene su im katastrofa.

Suprugu stiglo priglasenje pre skoro mesec dana trebao ba putuje odmah posle par dana u tjumen pa je otkazano.pre desetak dana ga zvali da kazu da su rezervisali kartu za 24 ali da ide na par dana u tjumen da odradi jos jedan atest pa ga posle toga premestaju na sabetu.taman smo se ponadali da je to kraj da konacno krece ponovo su ga zvali i rekli da celu ovu nedelju mora biti u lestanima da vezba za atest i da krece oko prvog na nps1 nadam se da ovog puta nece doci do promene.pozz

Suprugu stiglo priglasenje pre skoro mesec dana trebao ba putuje odmah posle par dana u tjumen pa je otkazano.pre desetak dana ga zvali da kazu da su rezervisali kartu za 24 ali da ide na par dana u tjumen da odradi jos jedan atest pa ga posle toga premestaju na sabetu.taman smo se ponadali da je to kraj da konacno krece ponovo su ga zvali i rekli da celu ovu nedelju mora biti u lestanima da vezba za atest i da krece oko prvog na nps1 nadam se da ovog puta nece doci do promene.pozz

I ja sam trebao prvo za Tjumen pa me juce zvali da mi kazu da sam prebacen za nps1..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back