I meni je danas javljeno da je priglasenje stiglo , da viza traje od 19-og i da ce mi biti javljen datum polaska . Idem za Sabettu
znaci idemo zajedno najverovatnije,meni je viza od 10 jula
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je danas javljeno da je priglasenje stiglo , da viza traje od 19-og i da ce mi biti javljen datum polaska . Idem za Sabettu
E tamo je moj muz....kreveti dobri,hrana dobra...ali u prodavnici nista nema i to sto ima je skupo...npr.75gr.kafe kosta oko 1000 din,cigarete nekad ima nekad nema...interneta nema,samo ruska kartica u telefonu nasa nema domet...ja ga zovem od fiksnog tel.a racun kad stigne videcemo...pozz
Najverovatnije idemo zajedno , a kako sam cuo ide se oko prvog
Suprugu stiglo priglasenje pre skoro mesec dana trebao ba putuje odmah posle par dana u tjumen pa je otkazano.pre desetak dana ga zvali da kazu da su rezervisali kartu za 24 ali da ide na par dana u tjumen da odradi jos jedan atest pa ga posle toga premestaju na sabetu.taman smo se ponadali da je to kraj da konacno krece ponovo su ga zvali i rekli da celu ovu nedelju mora biti u lestanima da vezba za atest i da krece oko prvog na nps1 nadam se da ovog puta nece doci do promene.pozz
Uzmi telenor karticu,za 120 din aktiviras ino poziv koji ti vazi mesec dana i pricas sa muzem oko 8 din minut.Nemoj zvati sa fiksnog bice jeftinije da je ostao kuci,ja sam jedan mesec pukla 8000 za fiksni,cene su im katastrofa.
Uzmi telenor karticu,za 120 din aktiviras ino poziv koji ti vazi mesec dana i pricas sa muzem oko 8 din minut.Nemoj zvati sa fiksnog bice jeftinije da je ostao kuci,ja sam jedan mesec pukla 8000 za fiksni,cene su im katastrofa.
Moj muz dolazi za desetak dana i radi za ALK[/QUOTE
mozete li mi reci sta se radi tamo koji poslovi kakva je sitnica uslovi a mozes mi i ostaviti i broj tel u pp
mozes uzeti i 64 i kupis inokol vaucer imas od 2oo din i 500 od 200 dinara mozes da pricas 14 minuta mene tako supruga zove
Ništa od Purpe-a jutros me prebacili za Novy Urengoy NPS 2 putujem za nedelju dana,aj i to da vidim višesmorih se više od istih pitanja :hoćete li da putujete tamo te ovamo te levo te desno jbt a nikako da odem bilo gde
![]()
https://www.facebook.com/l.php?u=https://www.youtube.com/watch?v=v0PZxzAsExU&h=yAQHzD8fs bas sam se slatko nasmejala pa reko da podelim sa vama,nesto ste mi utihnuli
Znaci bracela opet zajedno i mene su prebacili na NPS 2 javili mi pre 3 dana
Juce mi je javljeno , umesto na Sabetu idem na Gok Pavlik sredinom sledece nedelje