Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi dali autan pomaže protiv ujeda musica u sibiru,kazu da imaju neke bubice koje ujedaju ko lude i da su gore od komaraca,sta kupiti koji preparat kremu i dali neko zna kako se zovu te bube-musice,od nekih prijatelja koji su u novom urengoyu sam čuo da su ih urnisale jer su otisli bez adekvatne zastite

moj muz poneo al nije bas efikasno,imaju oni tamo neke preparate koji su ekstra ali i dosta skupi,kako se zovu bubice neznam al kaze da imas utisak da ti kida meso,ponesi da imas za prvu ruku.Znam da je suprug prosli put doneo kuci taj ruski preparat i da ovih nasih komaraca nema na sto metara od tebe kad se namazes :lol:

Postovanje svima. U ponedeljak cu otici do firme Velstroj pa me zanima, kako je najlakse doci do tamo?
Ja sam iz Indjije, auto nemam pa bih isao vozom. Da li mi je lakse da idem do Tosinog bunara pa tu da sidjem i hvatam neki Gradski bus ili gde da sidjem pa koji bus da hvatam?

Mogu samo kolima da ti objasnim.Iz N Sada autoputem kad ides vidi se maltene firma sa autoputa.Jednostavno je.Prvo iskljucenje bezanijska kosa,imas kruzni tok,odvajas se desno,tu ti je veliki natpis kika i nacional,pratis put oko benzinske i prva firma iza benzinske je Velestroj.Zgrada u staklu,dole,plava.Tako objasni taksisti i ne brini.Pozz

moj muz poneo al nije bas efikasno,imaju oni tamo neke preparate koji su ekstra ali i dosta skupi,kako se zovu bubice neznam al kaze da imas utisak da ti kida meso,ponesi da imas za prvu ruku.Znam da je suprug prosli put doneo kuci taj ruski preparat i da ovih nasih komaraca nema na sto metara od tebe kad se namazes :lol:

:) E svasta mislio sam da će nam u sibiru najveca pretnja biti medvedi i tigrovi a sad i musice kidaju meso :D hvala ti gumena na savetu ponecu neko lako naoruzanje a kad stignem tamo potražiću to rusko čudo od preparata,ihhhh sto mrzim komančerose i ostale zujalice :koto:

dali neko ide u purpe ili je bio i koji su uslovi ja cekam od 1 marta preiglasenije inace sam farbar

E koleza zvali me pre tri dana i rekose mi ici ceš za 5 do 10 dana za purpe polako se spremajte bićete obavesteni kad tacno tako da ocekujem svaki dan poziv,prvi put idem tako da neznam kako je tamo ali sam negde procitao da nije toliko lose,što bi trebalo da znači neka zlatna sredina ima i boljih ali ima i gorih mesta za arbajt.........

imaju tako umiljato ime a čuo sam da su prava napast i dosada i da znaju dobro da izujedaju :eek:

celog zivota sam pecaros,navikao sam na ove nase komarce,ali nesto tako kao maske niti sam video niti cuo.niko se na njih ne moze navici.velicine su kao nase vinske musice,ali ujedaju jace nego nasi obadi,pa ti sad vidi.na mestu ujeda obavezno se pojavi kapljica krvi,a otok se sam po sebi podrazumeva.nedaj boze da te ujede za lice,oteknes ko becarski q.ac.sretno svima sa njima.jedino je sabetta bez njih

ovako,pritisak jos veci nego na lekarskom.Katastrofa ya moj ego i bice.
Sutra trayim pasos o rad knjiyicu,pa kako budeDobio brdo lekova a kad rekoh bio u Tyumenu zimus ne veruju.
Gasim profil ,predajem se anegde u sebi znam da sam jak i fiz i mentalno al ovaj me ubi.Svima vam zelim ispunjenje vasih zelja i snova,puno zdravlja i srece,
Ubi me mojih 190 \125 i brdo lekova a nista mi ne hvali takav bejah i u Tyumenu,uca ili profesor tako me zvase.
******,ovo mi tesko pada ko da ste svi moj rod,aj zdravo.:heart::heart::heart:

:tiganj: glavu gore...
ovako,pritisak jos veci nego na lekarskom.Katastrofa ya moj ego i bice.
Sutra trayim pasos o rad knjiyicu,pa kako budeDobio brdo lekova a kad rekoh bio u Tyumenu zimus ne veruju.
Gasim profil ,predajem se anegde u sebi znam da sam jak i fiz i mentalno al ovaj me ubi.Svima vam zelim ispunjenje vasih zelja i snova,puno zdravlja i srece,
Ubi me mojih 190 \125 i brdo lekova a nista mi ne hvali takav bejah i u Tyumenu,uca ili profesor tako me zvase.
******,ovo mi tesko pada ko da ste svi moj rod,aj zdravo.:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back