Durmstrong89
Početnik
- Poruka
- 32
Pozdrav zemljače i ja sam iz Loznice čekam od aprila za priglašenje Pur-pe ali još ništa ne javljaju imaš li možda nekih informacija više pozdrav...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze ja sam cekao priglasenje za Pur Pe od februara.Prosli utorak zavrsio lekarski,pa sad cekam poziv za polazak.Inace idem prvi put tako da ti nemogu dati informacije o mestu i uslovima tamo.Pozdrav zemljače i ja sam iz Loznice čekam od aprila za priglašenje Pur-pe ali još ništa ne javljaju imaš li možda nekih informacija više pozdrav...
pur pej odlicno gradiliste.Samo se cekaju priglasenja za taj deo.Trebalo bi uskoro.
moj muz za krasnodar ceka priglasenje od februara
- - - - - - - - - -
katastrofa
pur pej odlicno gradiliste.Samo se cekaju priglasenja za taj deo.Trebalo bi uskoro.
dobar dan evo mene opet,juce mi je muz iz kujumbe prebacen na sabetu,recite mi molim vas kako je tamo,vremenska razlika,vreme uslovi,gradilista....unapred zahvalna od srca....imali interneta....
Vremenska razlika +4, sada su polarni dani, vreme bas promenljivo, sunce, kisa, sneg, oluja i to sve u jednom danu ali je temp. u plusu. Nema interneta. Ima vise gradilista, o uslovima ce ti reci suprug, iskustva su razlicita mada generalno nije lose.
dobar dan evo mene opet,juce mi je muz iz kujumbe prebacen na sabetu,recite mi molim vas kako je tamo,vremenska razlika,vreme uslovi,gradilista....unapred zahvalna od srca....imali interneta....
- - - - - - - - - -
znaci kada je kod nas 12 kod njih je 16h a koja su gradilista bar mi reci neko....unapred zahvalana
stigla priglasenja za tjumen,suprug zvao danas,putuje se u ponedeljak![]()