Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj a boga mi i u velesstoju ili beometalstroju, vise covek ne zna ni za koga radi! Kasni plata,satnice smesne a ljudi cute i rade. Sta cemo jadni kad je u Srbiji jos gora situacija,dovedeni smo do dna. CIST BEZOBRAZLUK! ! ! Mogao bih jos svasta da napisem ali sam lepo vaspitan pa necu da se spustam na taj nivo,samo hocu moju PLATU koju sam posteno zaradio!

Nesto je trulo u drzavi Danskoj a boga mi i u velesstoju ili beometalstroju, vise covek ne zna ni za koga radi! Kasni plata,satnice smesne a ljudi cute i rade. Sta cemo jadni kad je u Srbiji jos gora situacija,dovedeni smo do dna. CIST BEZOBRAZLUK! ! ! Mogao bih jos svasta da napisem ali sam lepo vaspitan pa necu da se spustam na taj nivo,samo hocu moju PLATU koju sam posteno zaradio!

Napisah ja pre par dana,nikome nije stalo do malog postenog coveka koji svojim postenim radom zaradjuje,VELIKA NEPRAVDA, da neupotrebljavam neke neke grublje reci,ali se nemoze dugo trpeti,jako tuzno bez posla,poplavljeni i ima nas dosta koji ko zna kad cemo uspeti da sredimo svoje kuce,ali,, neko to gore vidi sve....,,

Da li iko zna bilo sta za polazak u Tjumen? Prvi put idem, zvali su me sredinom maja da me pitaju dal pristajem, Receno mi je da cekam mesec, mesec i po i od tada nista.A inace cekam od oktobra prosle god
I ja trebam isto da idem u Tjumen isto prvi put, takodje su mi rekli da se ide krajem juna.. Zvao sam pre neki dan i rekli da mi priglasenje stize 20og.. I da se posle toga ubrzo ide

EEEEEEEEEEEE,dragi narode,od ovog Velestroja mi je lepo muka! Zovem da pitam da li ima neke nade uplati,a lep umilni glasic mi kaze kako
ja nemam prava njih nista da pitam,nego da priupitam mog supruga.Oni samo njemu duguju objasnjenje.Pa velim ja njoj bih ja da on nije na 11
pa ga cujem .......E,Srbijo gde ti ides? Prosto sam zanemela,Tako da znate,nema potrebe njih ometati u ispijanju kafica i trac partijicama,nama
plata ocigledno ni nije potrebna..........Pozz..svima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back