djole vodoinstalater
Početnik
- Poruka
- 2
zna li neko kako da se udje u firmu bez razgovora vodoinstalater sam preko veze naravno kao i uvek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj a boga mi i u velesstoju ili beometalstroju, vise covek ne zna ni za koga radi! Kasni plata,satnice smesne a ljudi cute i rade. Sta cemo jadni kad je u Srbiji jos gora situacija,dovedeni smo do dna. CIST BEZOBRAZLUK! ! ! Mogao bih jos svasta da napisem ali sam lepo vaspitan pa necu da se spustam na taj nivo,samo hocu moju PLATU koju sam posteno zaradio!
I ja trebam isto da idem u Tjumen isto prvi put, takodje su mi rekli da se ide krajem juna.. Zvao sam pre neki dan i rekli da mi priglasenje stize 20og.. I da se posle toga ubrzo ideDa li iko zna bilo sta za polazak u Tjumen? Prvi put idem, zvali su me sredinom maja da me pitaju dal pristajem, Receno mi je da cekam mesec, mesec i po i od tada nista.A inace cekam od oktobra prosle god
I ja trebam isto da idem u Tjumen isto prvi put, takodje su mi rekli da se ide krajem juna.. Zvao sam pre neki dan i rekli da mi priglasenje stize 20og.. I da se posle toga ubrzo ide
A nadam se da ce biti tako. Jesu li ti rekli na koliko se ide?
Bila plata nemogu da verujem ali ipak divno[/QUO
Konacno plata !!!!
Potvrdjujem i ja.jeeeeeeee.kao da mi je to neko poklonio a ne da sam zaradio jos u aprilu.
Na 6 meseci
Za sad niko nista, zvacu ih u ponedeljak da vidim sta se dogadjaJesu te obavestavali sta? Ako je priglasenje oko 20og ja ocekujem poziv od ponedeljka, valjda![]()
Napokon,da li su nase kritike urodilie plodom ili suoni to tako isplanirali,kako god bitno da su uplatili
i jedno pitanje da li ovi sto su u ruskom velestroju primaju playe kada i mi ili ima neke razlike?