Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam pratio temu od početka, možda je negde neko napisao, kako se kreću plate poslovođa(g. tehničara) na gradilištima Velesstroja?
Koliko kasne plate. Molim vas za iskrene odgovore, jer mi je jako bitno. Hvala.

Treba mi 10 zivota da pregledam ovu temu, a vremena nemam zbog obaveza.
Nisam pratio temu od početka, možda je negde neko napisao, kako se kreću plate poslovođa(g. tehničara) na gradilištima Velesstroja?
Ako kasne plate, koliko u proseku. Molim vas za iskrene odgovore, jer mi je jako bitno. Hvala.
Ako se plasite da iznosite takve stvari, jer vam sefovi citaju postove i znaju ko se krije iza nika, razumecu :D

neznam za sefove al najniza satnica za nas radnike je 5 $ po satu plus 20% na ukupnu platu na pojedinim gradilistima,to sa kasnjenjem se desavava u poslednje vreme,par meseci.dal ce da se pogorsa il ce se vratiti u granice normale niko neznam.....
Ako kasne plate, koliko u proseku. Molim vas za iskrene odgovore, jer mi je jako bitno. Hvala.
Ako se plasite da iznosite takve stvari, jer vam sefovi citaju postove i znaju ko se krije iza nika, razumecu :D

Ja znam i nikoga se ne plasim.poslovodje imaju fiksne plate2500$,a plate primaju kad i radnici.plate kasne mesec ipo dana,tako da npr.plata za maj leze na racun pocetkom jula(do 15tog).nadam se da ti to moze pommoci da se odlucis

Evo i mene..Javljam se uz Krasne Poljane, kod Socija..Ako neko treba da dodje, za firmu Petrovgrad, Milko Petrov je vlasnik, BOLJE DA NE KRECE....nas 40 smo iz.....
.nema para, od obecanja nista, prevarant je bez kinte...mi bez akontaciha vec 15 dana..Znaci, Milko Petrov...ko ude ovamo, bolje da sad iskace iz busa

A sto tako stidljivo spomenuli Republiku Srpsku? Jadan smo mi narod kad nemamo postovanja prema sebi i svom narodu u susednoj bratskoj R. Srpskoj. Bitno je da su Bazniju spomenuli... ih...
ja bi volela da nisi prokomentarisao na taj nacin , ali posto jesi izvoli ti lezi u blato pa se slikaj daj podrsku i okaci sliku i pisi sta ti volja ...eeeee jadni smo bassssssss

Poslednja izmena:
A sto tako stidljivo spomenuli Republiku Srpsku? Jadan smo mi narod kad nemamo postovanja prema sebi i svom narodu u susednoj bratskoj R. Srpskoj. Bitno je da su Bazniju spomenuli... ih...

Vladane,nekad nesto i ne mora pisati da bi se videlo....slika govori vise od 1000 reci :) verovatno te licno pogodilo pa zato takva reakcija sto isto moze biti razumnjivo...ti si moj stari drugar,i nema ljutnje ....ali na ovim fotkama je sve na mestu i da je pisalo samo ``PODRSKA`` trebalo bi razumeti najbolje moguce.....meni je jedino muka vise od slikanja svih da se dokazu,bez konkretne pomoci koja je vise nego potrebna...pa svima to dodje kao reklama i poziranje=HVALISANJE ko je kome pomogao i koliko i kad dao i ucinio...e to je najveci problem u zemlji Srbiji...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Moze li mi neko odgovoriti da li se na jamalskoj oblasti, sabeta, nakon tri meseca moze produziti viza na jos tri meseca bez prekida rada i povratka u srbiju? Dobio sam vizu od maja do avgusta. Jedan mesec je vec prosao tj. 3 nedelje a ja nisam otisao, sto znaci da mi je ostalo jos dva meseca i posto mi je prvi put da idem u Rusiju, koliko se opet ceka ako me vrate kuci nakon dva mesecai da li se isplati cekati ? Dobio sam zelenu vizu.Koliko ima posla u toj oblasti u bravariji? Hvala na odgovoru.

Pozdrav svima! Moze li mi neko odgovoriti da li se na jamalskoj oblasti, sabeta, nakon tri meseca moze produziti viza na jos tri meseca bez prekida rada i povratka u srbiju? Dobio sam vizu od maja do avgusta. Jedan mesec je vec prosao tj. 3 nedelje a ja nisam otisao, sto znaci da mi je ostalo jos dva meseca i posto mi je prvi put da idem u Rusiju, koliko se opet ceka ako me vrate kuci nakon dva mesecai da li se isplati cekati ? Dobio sam zelenu vizu.Koliko ima posla u toj oblasti u bravariji? Hvala na odgovoru.

Dolazi se kuci i opet cekanje a ne zna se tacno koliko, kazu mesec dana ali prođe i mnogo vise. Jedan drug ceka od pocetka marta a receno mu da ce ga brzo vratiti. Ima puno posla za bravare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back