Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
po zanimanju sam moler gipsar i cuo sam da se dobiva do 50 osto na platu da li radi velikog minusa da li je to tacno

Zavisi od gradilista do gradilista. Znam da se na NPS2 dobija 20 posto, i da na pojedinim gradilistima ide i do 30, ali za 50 jos nisam cuo. Poslednji put sam imao 20 posto a temperature su isle i preko minus 60, tako da nije ni samo temperatura presudna, ima tu jos po nesto> Uslovi za rad, smestaj i jos dosta toga.

Dobar dan svima ja sam ovde nov,nisam uspeo da procitam sve poruke ima ih milion ali poslednjih 10-tak strana sam procitao i imam jedno pitanje (imam i vise.... :)) jel postoi neko iz Makedonije gde mogu da se obratim u vezi poslove u Rusiju,bio bih zahvalan ako neko zna bilo kakvu informaciju za makedonija....hvala svima

Zavisi od gradilista do gradilista. Znam da se na NPS2 dobija 20 posto, i da na pojedinim gradilistima ide i do 30, ali za 50 jos nisam cuo. Poslednji put sam imao 20 posto a temperature su isle i preko minus 60, tako da nije ni samo temperatura presudna, ima tu jos po nesto> Uslovi za rad, smestaj i jos dosta toga.

idem za magadan na gradiliste gok pavelik kao moler mozete li mi reci jos kako je tamo hrana smestaj koja mreza je tamo mobilna ja imam karticu od megafon ili moram kupovati drugu
koliko je gradiliste daleko od smestaja sta se radi tamo i imali posla za molera gipsara ili cu raditi drugi poso

moj muz je moler/gipsar...dobija 20% na platu,ali mislim da to nema veze sta si po zanimanju nego koje je gradiliste u pitanju...50% je skroz netacna informacija

Po pravilima firme i zakonima R.F. kada je prosecna mesecna temperatura izmedju 0 i -20 koeficijent je 1.2, ako je izmedju -21 i -50 koef je 1.35 a sve nize temperature idu ili x2 plate ili se ne radi uopste, pa sad zavisi koliko je sta hitno i sta se rukovodiocu glavnom vise isplati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back