Dobar dan,prvo bih hteo da pohvalim vasu medjusobnu slodarnost. Odusevio sam,kako jedni drugima izlazite u pomoc odgovrima,pa se i ja nadam da cu tako dobiti odgovor na svoje pitanje

Ja sam aplicirao da radim u Velestroju Beograda u januaru,pre dva meseca sam im poslao svu dokumnetaciju koju su potrazili od mene(pasos,racun iz banke, diplomu fakulteta itd..). I do sada mi nista nije javljeno,zvao sam par put i na pitanje zasto cekam jos,rekli su mi da to ne zavisi od njih vec i oni cekaju da iz Rusije traze radnike. Ja sam aplicirao za pozicuju KONTROLER ANTIKOROZIVNIH PREMAZA,ali citajuci kometare na forumu ozbiljno razmisljam da povucem dokumentaciju, Vidim puno vas se zali na :
1. Neredovnu uplatu zarada
2. Nedostatku osnovnuh sredstva za komunikaciju sa bliznjima u Srbiji tj, nedeostatak mobilne mreze i interenta
3. Duga cekanja na ponovni odlazak na ponovni rad... itd.
Moje je pitanje: jel mozete nesto da mi kazete vise i poziciji na kojo sam aplicirao,i eventualno neki savet sta da radim i kako da postupim. Iskreno malo su me uplasile ove tri stvari koje sam naveoo gore. Hvala vam unapre na odgovoru i veliki pozdav.
P.S. Nadam se da ce mo uskoro citati mnogo lepsih kometara ovde forumu.