Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bio na NPS1 NPS2 NPS11 a poslednje gradiliste sa kojeg sam dosao kuci je Trupoprovod NPS-1 do PUR-PE-a.Mnogo ljudi mala menza na NPS1 telefon Rostelekom bez interneta interet sam imao firmin ali veoma los.Radio sam u Velestroj Moskva i realno u poslednjih tri meseca sam se skorz razocarao,ta ffirma je po meni postala porodicna svako dovede nekog rodjaka/prijatelja koji ne zna nista da radi i samo je na platnom spisku a ucinak nikakav mnogo ne strucnog kadra koji nemaju sikustva niti zelje za poslom nego samo da im prodje dan.Ako onako nastave po meni je to balon koji treba da pukne.

pozdrav dali je neko cuo za gradiliste PURPE YAMAL ako sam dobro napisao dali neko ide i kakvi su uslovi hvala na informacijama

Da.Po srpsk Pur Pej.Udaljen od Novog Urengoja nekih 300 km.Novo gradiliste,veliko.Sistem posla kao na ostalim gradilistima,hotelski smestaj i prevoz do gradilista ujutru vahtom koje je udaljeno 15 ak km.Recimo da mi je zelja da me sad bace tamo.Stanovi sa po tri coveka,zasebno kupatilo,vc,tv masina za ves.Sta ces bolje.I NARAVNO UVECE KORZO.

Dobar dan,prvo bih hteo da pohvalim vasu medjusobnu slodarnost. Odusevio sam,kako jedni drugima izlazite u pomoc odgovrima,pa se i ja nadam da cu tako dobiti odgovor na svoje pitanje :):) Ja sam aplicirao da radim u Velestroju Beograda u januaru,pre dva meseca sam im poslao svu dokumnetaciju koju su potrazili od mene(pasos,racun iz banke, diplomu fakulteta itd..). I do sada mi nista nije javljeno,zvao sam par put i na pitanje zasto cekam jos,rekli su mi da to ne zavisi od njih vec i oni cekaju da iz Rusije traze radnike. Ja sam aplicirao za pozicuju KONTROLER ANTIKOROZIVNIH PREMAZA,ali citajuci kometare na forumu ozbiljno razmisljam da povucem dokumentaciju, Vidim puno vas se zali na :
1. Neredovnu uplatu zarada
2. Nedostatku osnovnuh sredstva za komunikaciju sa bliznjima u Srbiji tj, nedeostatak mobilne mreze i interenta
3. Duga cekanja na ponovni odlazak na ponovni rad... itd.
Moje je pitanje: jel mozete nesto da mi kazete vise i poziciji na kojo sam aplicirao,i eventualno neki savet sta da radim i kako da postupim. Iskreno malo su me uplasile ove tri stvari koje sam naveoo gore. Hvala vam unapre na odgovoru i veliki pozdav.
P.S. Nadam se da ce mo uskoro citati mnogo lepsih kometara ovde forumu.

Pa ovako,uprosceno,ti b trebao da budes nadzor farbarima.Nadzor niko ne voli na gradilistu,sto znaci popularnost ne ocekuj.Te tri tacke koje navodis su sve tacne mada su obecanja koja imamo i ona u koja objektvno mozemo da verujemo,da ce plata biti redovno ubuduce.Mali je broj ljudi koji su potrebni za ovu vrstu posla a kandidata je puno.Znas i sam da to znaci,ako nemas vezu da te pogura nacekicaces se.Sledeca stvar,ova firma nije resenje tvojih problema i neka dobra investicja u daleku sigurnu buducnost ali je trenutno dobro resenje.Sto po meni znaci ne odustaj,drzi se nje i otvori oci.Svako dobro.

Nije lose i pohvaliti firmu kad ispostuje neko obecanje,a znamo svi da se u Srbiji tesko posluje,pa pored svih nedostataka ipak hvala,i hvala Bogu za svaki novi dan koji nasi u dalekom Sibiru provedu u zdravlju,svima sve najbolje,a za one koji slave SRECNA SLAVA

ovim putem bi da pozdravim Gospodina inzinjera A.M. cja se informacija do sad uvek pokazala kao tacna i koju je nesebicno delio sa nama,samim tim je zasluzio epitet i zvanje Gospodina.Iako je bilo logicnije da plata legne u subotu,slozicete se nije ni sad lose.Sve najbolje druze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back